Witam jakie byście polecil mi hample? Chciałbym jakieś tanie hydrauliki(do 300zł) do lekkiego DH. Co możecie mi polecić? bo przekżałem wszystkie na alllegro i nic ciekawego nie znalazłem? czy wogule dostane jakieś znośne hamulce w tej cenie?
mylisz sie.. jeśli porównujesz to shimano do hayesa hfx9 to bierz shimano kazdy mi tak polecał bo maiłem taki sam dylemat i zakładałem podobny temat..a wtej cenie ciezko dostać coś lepszego
lord Adi skąd miałeś tą Univegę przemalowaną na BioBike......?
a co do tematu to w miarę tanie są Hone czy tam deore 535 bo to to samo. ja za komplet (zaciski Hone + klamki LX) bez tarcz dałem 550 zeta, a działaja zajebiście ( mam tarcze 160). Cena za nówki oczywiście.
Z 2-3 lata temu na allegro kupiłem.
Z Chełmna.
A co?
W sumie to dalej mam, leży w piwnicy z połamanym trójkatem. Musze coś z nią zrobić :] Chyba do mielca wyśle.
lord_adi pisze:Z 2-3 lata temu na allegro kupiłem.
Z Chełmna.
A co?
W sumie to dalej mam, leży w piwnicy z połamanym trójkatem. Musze coś z nią zrobić :] Chyba do mielca wyśle.
Edit:
Ale ja chce shitmano a nie grimece :p
a nic to jest ramka z Torunia, BioBike to sklep/wytwórnia ram . Łatają połamane ramy i mieli kilka takich Univeg na sklepie, tylko że bez malowania, byłem ciekawy czy w Toruniu kupowałeś.
polecam 525 shimano z tarczą 203 fajna sprawa spora siła hamowani i genialna modulacja tylko nie uzywaj standardowych okładziń tylko clarks albo koolstop
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
xt 4 tloczki polecam, mam z roku 2002 i 2003 i oba polecam, za 300 to sie kupuje xt w bdb stanie z tarcza i klockami nowkami. a jak nie to moze mag?? sa czasem po 300zl