Nie wrzucaj !

Gała
Kontakt:

Post autor: Gała »

Ale wy jestescie pierdolnieci..
Chodzi mu o to ze zachowujecie sie jak banda niewyzytych bachorow ktore umieja klnac i wyzywac..a to jest zalosne.
coaster SS
Kontakt:

Post autor: coaster SS »

a-gangpaw22 Dokładnie

pepikDH^ Nie :)

Hec<JABIKES> Bardzo szybko mi się znudziło...

sinnerboymichal15xxxxxxGała Prawda, właśnie o to mi chodzi !

SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego !
www.coasterss.fotosik.pl
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

coaster SS pisze:SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego !
O LOL STARY!!! jakbyś siedział na tym forum od 3 lat to byś wiedział co to bedztanie, kiedyś to było ti , a teraz jest 100000modów/adminów i jest spokój , naprawde błogi spokój
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

blogi lol tfu bŁogi ;] , powiedzmy :> ja tam nie nazekam jak ci razie fakt iz nie wypowiadam sie w sposob wysoce kulturalnllllrly to coz zatem jasnie Panu pozostaje niebawe i wtenczas zmiana tegoz forum na jakowe posiadajacae odpowiedni poziom , bo jak widac kolega nie popierdala w takim samym brodziku umyslowym jak wiekszosc z nas :>

PS olej sprawe bluzgi byly sa i beda :>
www.mm-foto.pl
coaster SS
Kontakt:

ok, ale pisanie, że ktos ma h****y sprzęt to już jest hamskie. Nie ważne na czym ktos jeździ, ważne jak i czy chce jeździć...
www.coasterss.fotosik.pl
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

Gała
Ale wy jestescie---- pierdolnieci..------
Chodzi mu o to ze zachowujecie sie jak ----banda niewyzytych bachorow---- ktore umieja klnac i wyzywac..a to jest zalosne.
Witamy w naszej "bandzie" panie Gała : )
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

DzIeCi Dzi3c!

$p0kóJ

KaSdy Ma ByĆ DlA iNNycH KoFFanY !!

Muaaaa :*

<lol>
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

[quote="coaster SS"SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego ![/quote]

chlopie nie badz smieszny...

pokaz mi temat w ktorym klne BEZ KONKRETNEGO POWODU albo smieje sie z czyjegos bika? czytajac chociazby takie tematy jak ten, nie mozna powstrzymac sie od kilku "wlasciwych slow krytyki", ja jednak STARAM SIE w miare zachowywac kulture, bo badz co badz forum jest miejscem publicznym i jakis poziom trzeba soba prezentowac...

dokladniej do twojego posta: nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie mow nic, i nie wymyslaj jakichs niestworzonych rzeczy tylko dlatego, ze nie wiesz co masz napisac... po prostu zal, to tyle odemnie

PS jak moglbym smiac sie z czyjegos roweru, skoro jezdze na tym na czym jezdze? (patrz podpis) 0_o
i jeszce jedno, zapamietaj to SWIETE dla mnie zdanie: "Nie liczy sie sprzet, tylko umiejetnosci"

pzdr
krisss
Kontakt:

Post autor: krisss »

[]xxxxxx[/] i ja się z tobą zgadzam "make lovw no war":) a ja mam rower "arkus mtb" za 600zl a jak ktoś powie ze hoojowy to niech kupi mi lepszy bo mnie nie stać. a jak kogoś stać na krytyke sprzętu to pewnie za prezent dla kogoś terz go stać:D pozdro
www.krisss.4.pl pozdro 4 [you]
coaster SS
Kontakt:

Red Bull Bardzo proszę, http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=31190 nie mówiłem że Ty to robisz tylko ogólnie.
www.coasterss.fotosik.pl
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

i po co taki temat>?????????!!!!!!!!!!
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

johny GT masz racje po co taki temat skoro wszyscy sie tu kłoca????,najlepiej zamknać
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

Kurcze wszyscy zjednoczeni niby :P kazdy jest bikerem nie :) ? to szanujmy sie na wzajem ? ok ? np ten kto uprawia Le parkour to niema wrogów ... wszyscy sie lubieją wzajemnie ( wiecie o co mi chodzi ) a tutaj sami riderzy i sie nieszanują ;/ .... po co z kogos sie smiac czy ma duro czy rst ? niech ma ... ty masz lepszy ? ok jezdzisz ? jezdzisz oni tez jezdzą ? tak tyle ze mają mniej pieniedzy niz Ty ... ale wszyscy powinni sie szanowac a nie ze kurde jadą mu z tego ze ma cos gorszego od was ... ważne są umiejętnosci na tym czym sie robi a nie jaki sie ma sprzęt zajebisty :( ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Gawin
Kontakt:

Post autor: Gawin »

Co za bzdura wez idz sie mamie poskarz sie mamie czy cos a nie piszesz takie fikoly na forum!!
www.gdfr.pl
ODPOWIEDZ