Nie wrzucaj !
-
- Kontakt:
a-gangpaw22 Dokładnie
pepikDH^ Nie :)
Hec<JABIKES> Bardzo szybko mi się znudziło...
sinnerboymichal15xxxxxxGała Prawda, właśnie o to mi chodzi !
SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego !
pepikDH^ Nie :)
Hec<JABIKES> Bardzo szybko mi się znudziło...
sinnerboymichal15xxxxxxGała Prawda, właśnie o to mi chodzi !
SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego !
www.coasterss.fotosik.pl
O LOL STARY!!! jakbyś siedział na tym forum od 3 lat to byś wiedział co to bedztanie, kiedyś to było ti , a teraz jest 100000modów/adminów i jest spokój , naprawde błogi spokójcoaster SS pisze:SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego !
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
blogi lol tfu bŁogi ;] , powiedzmy :> ja tam nie nazekam jak ci razie fakt iz nie wypowiadam sie w sposob wysoce kulturalnllllrly to coz zatem jasnie Panu pozostaje niebawe i wtenczas zmiana tegoz forum na jakowe posiadajacae odpowiedni poziom , bo jak widac kolega nie popierdala w takim samym brodziku umyslowym jak wiekszosc z nas :>
PS olej sprawe bluzgi byly sa i beda :>
PS olej sprawe bluzgi byly sa i beda :>
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
[quote="coaster SS"SulringRed Bull Nie panie sulring, to nie dlatego że napisałeś mi że topic jest bez sensu, prawie w każdym który czytam tak właśnie jest, klniecie i wyzywacie innych, albo piszecie że maja do dupy sprzęt. Nie każdego stac na coś lepszego ![/quote]
chlopie nie badz smieszny...
pokaz mi temat w ktorym klne BEZ KONKRETNEGO POWODU albo smieje sie z czyjegos bika? czytajac chociazby takie tematy jak ten, nie mozna powstrzymac sie od kilku "wlasciwych slow krytyki", ja jednak STARAM SIE w miare zachowywac kulture, bo badz co badz forum jest miejscem publicznym i jakis poziom trzeba soba prezentowac...
dokladniej do twojego posta: nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie mow nic, i nie wymyslaj jakichs niestworzonych rzeczy tylko dlatego, ze nie wiesz co masz napisac... po prostu zal, to tyle odemnie
PS jak moglbym smiac sie z czyjegos roweru, skoro jezdze na tym na czym jezdze? (patrz podpis) 0_o
i jeszce jedno, zapamietaj to SWIETE dla mnie zdanie: "Nie liczy sie sprzet, tylko umiejetnosci"
pzdr
chlopie nie badz smieszny...
pokaz mi temat w ktorym klne BEZ KONKRETNEGO POWODU albo smieje sie z czyjegos bika? czytajac chociazby takie tematy jak ten, nie mozna powstrzymac sie od kilku "wlasciwych slow krytyki", ja jednak STARAM SIE w miare zachowywac kulture, bo badz co badz forum jest miejscem publicznym i jakis poziom trzeba soba prezentowac...
dokladniej do twojego posta: nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie mow nic, i nie wymyslaj jakichs niestworzonych rzeczy tylko dlatego, ze nie wiesz co masz napisac... po prostu zal, to tyle odemnie
PS jak moglbym smiac sie z czyjegos roweru, skoro jezdze na tym na czym jezdze? (patrz podpis) 0_o
i jeszce jedno, zapamietaj to SWIETE dla mnie zdanie: "Nie liczy sie sprzet, tylko umiejetnosci"
pzdr
-
- Kontakt:
Red Bull Bardzo proszę, http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=31190 nie mówiłem że Ty to robisz tylko ogólnie.
www.coasterss.fotosik.pl
Kurcze wszyscy zjednoczeni niby :P kazdy jest bikerem nie :) ? to szanujmy sie na wzajem ? ok ? np ten kto uprawia Le parkour to niema wrogów ... wszyscy sie lubieją wzajemnie ( wiecie o co mi chodzi ) a tutaj sami riderzy i sie nieszanują ;/ .... po co z kogos sie smiac czy ma duro czy rst ? niech ma ... ty masz lepszy ? ok jezdzisz ? jezdzisz oni tez jezdzą ? tak tyle ze mają mniej pieniedzy niz Ty ... ale wszyscy powinni sie szanowac a nie ze kurde jadą mu z tego ze ma cos gorszego od was ... ważne są umiejętnosci na tym czym sie robi a nie jaki sie ma sprzęt zajebisty :( ...
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X