Sam się będziesz zmieniał.... Ja kręciłem potrójne barspiny na dwóch hamplach i przerzutce na tyle....kosa pisze: z przezutka nie da rady bo przelozenie bedzie sie zmieniac na wyzsze przy kazdym barspinie...
Barspin z linkiami?
-
- Kontakt:
1)Przedni hampel przez rure sterowa
2)Tylny hampel dluga linka i do tego w zaleznosci w ktora strone krecisz barspina (jak w prawo to linka po prawej stronie glowki) bedzie mniej sie zawijac a co za tym idzie hampel nie bedzie sie tak blokowac.
Doradzcie jakas dobry pancerz z zakonczeniami do barspinow bo mam jakis z wkladem teflonowym za 8zl/m ale zakonczenia zwykle i przez moja biedna klamke tektro pancerz mi sie wyciaga w klamke :/ tzn srodek wychodzi (ten zwoj).
2)Tylny hampel dluga linka i do tego w zaleznosci w ktora strone krecisz barspina (jak w prawo to linka po prawej stronie glowki) bedzie mniej sie zawijac a co za tym idzie hampel nie bedzie sie tak blokowac.
Doradzcie jakas dobry pancerz z zakonczeniami do barspinow bo mam jakis z wkladem teflonowym za 8zl/m ale zakonczenia zwykle i przez moja biedna klamke tektro pancerz mi sie wyciaga w klamke :/ tzn srodek wychodzi (ten zwoj).
[url=http://i18.tinypic.com/2cr7j3p.jpg[/url]
http://img507.imageshack.us/my.php?image=1002271lq3.jpg
takie to trudne?
i wcale nie trzeba super wyjebanych pancerzy WTP
albo Clarks'a, jak sie nie kręci na pałę to wytrzymają nawet te najtańsze
takie to trudne?
i wcale nie trzeba super wyjebanych pancerzy WTP
albo Clarks'a, jak sie nie kręci na pałę to wytrzymają nawet te najtańsze
Jeździmy nie śpimy!
Puszczanie linki przed kapsel to lipne rozwiazanie. Mialem tak przez 3 miesiace. i jaki pancerz nie kupilem po dwoch dniach byl pociety sila hamowania nie zmniejsza sie z rotorem, ani dlugim pancerzem natomiast przez ten ****** kapsel duzo gorzej dziala hamulec. Nie widze jak tam mozna wstawic kabel od hydry. Bo jakby sie mial przeciac po 2 dniach to jest to w **** drogi interes.
Ssij pento