nwd 7
-
- Kontakt:
Premiera bedzie niebawem jakoś na dniach tzn. Początek Listopada tak sie stara ja zorganizowac mój drogi kolega. Premiera bedzie prawdopodobnie w kinie- Cinema City i będa 2 filmy-2 premiery, Kranked 6 i Nwd 7 jeśli dobrze zrozumialem:P:] jutro z nim zamienie kilka słówek i około godziny 18.30-20 napisze wam informacje dotyczące filmów jakie zostaną odegrane. A co do daty to postaram sie podać ją jak najwcześniej.
Kruszyna.
Kruszyna.
-
- Kontakt:
Witam. Z tego co mi wiadomo i jak zostałem poinformowany to w kinie cinema city nie wiadomo czy bedzie ten film wszystko zalezy czy sie zgodza, Braciszek ( dobry kolega ) czeka na odp, jeśli by to było to raczej tylko w Warszawie i Krakowie, ale gdyby to nie wypaliło to bedzie tylko w kinie Kijów. Jeśli Cinema sie zgodzi to bedą 2 filmy Nwd 7 i CKD a nie tak jak wcześniej pisałem Kranked 6- BEDZIE NWD7 I CKD ( Collectively Krankin Up The Disorder ) Te 2 filmy postara sie brat zrealizować ale czy wypali okaze sie na czasie :P to tyle co wam moge napisać. hmmm Trzymać Kciuki :D:D I zapraszam tylko do oglądniecia :P:] Naprawde nwd 7 super film- BackFlipy z dropa w wykonaniu Cama McCaul'a i innych prosów, pozatym film bardzie oparty na trikach duzo fajnych miejscówek trików itp. Z CKD nieco słabsze ale też warte oglądniecia. Jeśli ktoś nie wie to Nwd 7 jest bardziej hmm jak to powiedzieć :P spokojne bo jak wiemy w zime na nartach zmarł jeden z prosy, i film jest dla niego, dlatego nie ma ostrej muzy, chociarz niektóre kawałki są fajne :P cały film warty oglądniecia muzyka dobrana w 100 %%- Prawidłowo *** WARTO *** Zapraszam w imieniu Brata :P:]
Kruszyna.
Kruszyna.