Warszawa - Bródno i okolice Spec P.1
No to zbyt sybko sie cieszylismy....KOLO który znalazł rower, zamiast oddac go właścicielowi i wspolnie pojechać po odbiór pieniędzy,to wiecie co zrobił.....pojechał do złodzieja i oddał mu rower i zażądał pieniędzy.....HAHAHA
K>>WA...jak można być takim DEBILEM.....BYŁ ROWER< A ROWERU ZNÓW NIE MA.........
CZYLI Sprzedawca napewno go teraz nie wystawi, INTELIGENT odzyskał pieniądze, a ROBERCIK nadal jest bez roweru,a szanse na znależienie spadły...
SORRY...ale to kurwa jest możliwe tylko w POLSCE !!!!!!
AAAAaaaa i zapomniałem......nikomu,ale to nikomu sie żle nie zyczy, ale ten koleś w moich oczach zasługuje na podobna sytuacje...może poczuje co to znaczy stracic cos wartościowego.
K>>WA...jak można być takim DEBILEM.....BYŁ ROWER< A ROWERU ZNÓW NIE MA.........
CZYLI Sprzedawca napewno go teraz nie wystawi, INTELIGENT odzyskał pieniądze, a ROBERCIK nadal jest bez roweru,a szanse na znależienie spadły...
SORRY...ale to kurwa jest możliwe tylko w POLSCE !!!!!!
AAAAaaaa i zapomniałem......nikomu,ale to nikomu sie żle nie zyczy, ale ten koleś w moich oczach zasługuje na podobna sytuacje...może poczuje co to znaczy stracic cos wartościowego.
głupi jestescie chyba, zamias pojechac do tego pyta i powiedziec mu zeby wam powiedział od kogo kupił ten rower ( wpierdol spuscici mu albo na policie jako oskarzyc o paserstwo) i wpierdolic złodziejowi , i napierdoala az odda fole za rower , kurwa no macei slad gdzie był ten rower zamias stac i sie po jajach macac zebrac ekipe i pojechac tam
typ sprzedaje samocod mozecie pod pretekstem obejzaenia samochodu sie z nim ustawic i "przekonac" go by powiedział gdzie jest bike
chyba ze wam tak na tym rowerze zalezy ...
typ sprzedaje samocod mozecie pod pretekstem obejzaenia samochodu sie z nim ustawic i "przekonac" go by powiedział gdzie jest bike
chyba ze wam tak na tym rowerze zalezy ...
Też do tego doszedłem....a koleś co kupil rower "INTELIGENT", nie chce podac namiarów ani na siebie, ani na kolesia od którego kupil rower..bo to niby aukcja grzecznościowa, i niechce kolesiowi kłopotów robic...tak zrozumiałem z relacji Roberta..
ale po aukcji samochodu może da sie namierzyc rower.....
ale po aukcji samochodu może da sie namierzyc rower.....
a co dziwisz mu sie??? Chcialbys stracic 1100zl??? bo ja nie ale namiar na tego koelsia podalbym odrazu.... :/spectomo pisze:No to zbyt sybko sie cieszylismy....KOLO który znalazł rower, zamiast oddac go właścicielowi i wspolnie pojechać po odbiór pieniędzy,to wiecie co zrobił.....pojechał do złodzieja i oddał mu rower i zażądał pieniędzy.....HAHAHA
-
- Kontakt:
Nie no jest problem jak cholera z tym rowerem bo tten koles co go wystawil na allegro to nawet ni wiedzial ze on jest kradziony wystawial aukcje dla kogos i wogule to jest pogmatwane trzeba sie udac chyba na policje tego z allegro to na bank sie znajdzie na zdjeciach aukcji z samochodem jest numer domu i z reszta allegro napewno da adres tylko co dalej jak tam moze nie byc tego roweru ;/ bo rower juz mogl pojsc dalej a teraz jakies dane itd nie no poprostu taka byla okazja ;/;/;/. nr domu to 152 i jest rejestracja to policja cos bedzie wiedziala napewno.
-
- Kontakt:
sorry ale wy ślepi jesteście ? zdjęcie roweru zostało robione w tym samym miejscu co zdjęciu samochodu, przeciez wystarczy spojrzec na kostke i na budynek. ten "kolega" pie**oli że to aukcja grzecznościowa żeby jakby co to nie miał problemów, kupcie ten bus i zajebać szmate. ja bym go napierdalal aż rower odda...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stary...rutkowski to Ty nie jestes.....odrazu zauważyłem podobieństwo...i co dalej...Koleś juz pewnie oddał rower,albo coś w Tym stylu...ale wiesz...opcja może byc tego Typu, ze Szczeniak sprzedawał rower, a np. jego OJCIEC poprzez jego konto Fure sprzedaje...i co..rzucisz się na Kolesia nieswiadomego czynów swego syna???
W takich przypadkach trza myślec perspektywicznie, a nie Tylko rzucać się z łapami na innych.Ale jak napisałem wczesniej , to nie mó rower,tylko kolegi z TEAM'u...wiec nie wnikam zbyt głeboko w sprawę.
Szkoda że kupiec okazał się osoba nieodpowiedzialną, (z rozmowy ponoć osoba Dorosła), która zaprzepaściła możliwość pomocy innej osobie...HeH.. ;(
W takich przypadkach trza myślec perspektywicznie, a nie Tylko rzucać się z łapami na innych.Ale jak napisałem wczesniej , to nie mó rower,tylko kolegi z TEAM'u...wiec nie wnikam zbyt głeboko w sprawę.
Szkoda że kupiec okazał się osoba nieodpowiedzialną, (z rozmowy ponoć osoba Dorosła), która zaprzepaściła możliwość pomocy innej osobie...HeH.. ;(