Trzeba byc ladnie jebnietym zeby zrobic takie cos dziewczynie -.- i najgorsze jest to ze nikt z klasy niezareagowal ... Niewytrzymala psychicznie i .... ehhh :/
tak zapalajmy wirtualne świeczki i wysyłajmy smutne minki :(. Nie macie co robić tylko będziecie tak bezsensowne tematy zakładać. I tak pewnie was do gówno obchodzi, a na forum będziecie szopkę odstawiać. Poczym pójdziecie na impreze wieczorem i tak się skończą wasze kondolencje, świeczki i inne bzdury.
ze swieczkami to sie zgodze bo dlamnie to jest syndrom dzieci neostrady co niezmienia faktu ze dziwi mnie zachowanie klasy tej dziewczyny ciebie mawet nie ?
dziwi mnie tylko dlaczego jej brat jak dostał info o tym ze jej dokuczali, ze juz nie wspomne o tej akcji w klasie nic nie zrobił... przeciez oni powinni już dawno dostać taki wpierdol ze az miło... a pięciu na jedną dziweczynkę to łatwo...
Klasa pojebana i to mnie przeraza, w dodatku powinna zajebac kolesiom i by kurwa byl spokoj do tego do dyrektorki i wpierdol. no coz zawsze na 1000 osob przypada banda debili
tak na serio to po **** zaloba panstwowa? malo osob ginie w szkolach codziennie......moim zdaniem to powinna byc zaloba w gminie, powiecie najwyzej w wojewodztwie a nie na cala polske! co mnie obchodzi ze ona sie powiesila...jej wybor, mogla juz wczesniej zareagowac jak sie do niej przystawiali!!! a nie siedziec cicho a na koniec sie powiesic.....nie rozumiem jej totalnie a jej klasy to juz wogole kosmos! jak mozna nic nie zrobic!
... Nauczyciele oczywiście nic nie widzieli.
Co to o nich świadczy? , że dla nich ważne jest tylko to żeby się uczniowie uczyli a resztę można olać? Naprawde ciekawe.
powinni dac w polske adresy tych gosci co to zrobili to by sie zjechało na nich troche ludu i by sie skonczyło. ja na miejscu ojca tej dziewczyny bym ich złapał i zywcem pocwiartowal nie dbajac o to ze pojde na zawsze do wiezienia...
lizzard king pisze:majac 14 lat raczej tez nie zaragowal bym na wybryki 5 14 latkow, ktorzy sa silniejsi ode mnie...
ale chłopaków było tam conajmnej 10 jescze wiec 5 na 10 to raczej ci inni mieli by szanse ich odciagnac od niej!! czemu zadna dziewczyna(nawet jak nie miala siły z niki walczyc) nie wybiegła po pomoc! napewno udało by sie jej wybiec z klasy! czemu nikt k**** jej nie uslyszal!? nie wierze ze polozyla sie na lawce wypiela tylek i siedziala cicho! musiala krzyczec! czemu nikt nie przyszedl na pomoc? i can't believe
tylko pewnie tych 10 stało i się podniecało, że zobaczyli pierwszy raz w życiu gołą dziewczynę ... wszyscy pewnie tez byli zszokowani... ja bym tych gnojów za jaja powiesił a potem posadził gdzieś na dożywocie- tam by sobie z nich laleczki zrobili ... :/