naszywki

Lectus
Kontakt:

naszywki

Post autor: Lectus »

macie na jakies naszywki np foxa ?? jakies z tematyka rowerowa mam jedna duza "miastra dla roweów nie dla samochodów"
posiadacie na zbyciu jakies?
.................................. nic :/
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

rusz wyobraznią i sam sobie zrób naszywke ja robie sam i mam pewność ze nikt nie bedzie miał takiej samej
a robie taką chce i zawsze mi sie podoba a n iekture wygladają lepiej niz gdybym kupował w sklepie
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Po cholere Ci taka naszywka...Moze sobie jeszcze napiszecie na czole fox to wiecie bedziecie jeszcze bardziej hardcorowi niz sam bender i simons! Niemoge zrozumiec po hu.ja sobie naszywac, naklejac i wogole...Jesli wam za to płaca to spoko a jesli nie to po cholere...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
xuserx
Kontakt:

Post autor: xuserx »

M.R a w jaki spsob robisz te naszywki? pytam z ciekawosci ;>
Lectus
Kontakt:

nie nie chrosciel ja sobie chce zrobic naszywke "chrosciel jest moim idolem "
takie cos mnie interesuje to jest dopiero hardcore ahhhhh
stary sory ze cie urazilem ja wiem ze ty smigasz juz kupe lat i wogle skaczesz bunnyego robisz na 90 cm i wogóle jestes superbiker ale jak zakładam posta z pytaniem o to ..... to odpowiadaj mi na pytanie zadane w poscie a nie gadaj mi o jakims hardkorze :/ masakra na tym świecie co drugi roewrzysta to ***** który lubi sie wywyrzszac swoja wiedza zaczerpnieta od kolegów i bluzganiem innych ludiz i pokazaniem na forum jaki to on nie jest superhiper
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

moj kolega zrobil nalepy ...'freerider' 'dual' 'desperado downhill' i naprawde fajne ;-) mam je na swoim rowerku :D a naklejke marcocha jego produkcji na klawiaturze :) [jedyne w miare czyste miejsce na niej]

pozdro
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

E ja mam całą reklamówkę naklejek tylko dlatego, ze je zbieram:)) Po co się obklejać jak choinka się wygląda... Co innego ciuchy bo one są wygodne itp.
eeeeee.....rower...
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

A najlepiej to zrób sobie tatuaż. Wytatuuj wszystkie firmy rowerowe i sprzętowe... ;D
Lectus
Kontakt:

no tak sie składa ze ja tez zbieram naklejki i naszywki :/ i przydala by sie do kolekcji naszywka jakas rowerowa jedna juz mam
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Hehheh Lectus...no to zapodawaj do mnie mam naklejke rock Shoxa ...taka hemmmm 7x7 cm (na oko bo nie mam przy osbie)...no i mam atomica - ale to nei rtowery ...ale mamam:P...(ahhhh a tak wogoel to aj nie naklejam)...ale moje wlasne naklejki i love barbie sa prze (sam je wycinalem) i naklejalem :]
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
.:ZeFeL:.
Kontakt:

Post autor: .:ZeFeL:. »

ok a powiedzcie mi jak zrobic na kompie nalepki ? :)) od razu mowie ze informatyk nie jestem a kompa uzywam tylko do ogladania dh-zone i pink bike :) no moze czasami jakis filmik <lol> co potrzeba zeby zrobic nalepke i jaki jest koszt tego ?? trzeba chyba miec specialny papier nie ? :) ile kosztuje i jak sie to nazywa ? :D a co z drukarka ? ;) tez musi byc jakas super ? :)) jest to wogule wytrzymale ?? :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262244
ODPOWIEDZ