Filip666 Jeździłeś, że mówisz, że są z dupy?? Ja miałem okazje pośmigać na większości ramek do 400-450zł. I stwierdzam, że każda jest fajna do jednego rodzaju jazdy :)
Chciałem wziąść prodigy jb, ale gościu mi w sklepie powiedział, że lepszy jest dragstar i cocaine ... Powiedział, że prodigy sie często łamie na tylnim widelcu i jest sporo reklamacji... Co polecacie ?
Johnyk wez destroyera, natomiast co do jb kumpel jezdzi od roku na nim w streecie kreci 180, 3-6 sie uczy ogolnie nie oszczedza ramki i jakos mu nie peka. Wiec mysle, ze gosc w sklepie pierdoli glupoty (co nie bylo by zadnan owoscia)
Widzialem kilka polamanych jb ze zdjec zreszta jak i dragstarow, wiesz dla mnie drag jest bo jest wolalbym np dartmoora street fightera, jezdze z 8 miesiecy a manual dla mnie to nadal czarna magia :D Drag jest poprostu długi :((
Sulring pisze:Johnyk wez destroyera, natomiast co do jb kumpel jezdzi od roku na nim w streecie kreci 180, 3-6 sie uczy ogolnie nie oszczedza ramki i jakos mu nie peka. Wiec mysle, ze gosc w sklepie pierdoli glupoty (co nie bylo by zadnan owoscia)
mysle ze w tym wypadku to ty ********** glupoty :P bo moj kumpel polamal jb wlasnie na tylnim trojkacie mimo tego ze ma technike motyla :) weeeee
author agang 24:00 13' 04 ramka nie do zajebania jestem ciężki robie 180 i ramka nic i na pewno nie pęknie jak zapałka jak to inni forumowicze piszą i waga 2100 d(0_o)b szok
kup dragstara 14`...
A różnia się one pomiędzy sobą tylnymi widełkami dolnymi i wycięciem pod opone(do draga wchodzi wieksza opona) i jeszce różnia sie górna rurą dragstar ma bardziej owalną zaś cocaine bardziej kwadratowa.
ja wole draga od jb jezdzilem na tym i na tym i jb jest krutki i "niewygodny", a manuala mozna na wszystkim zrobic tylko trzeba miec duzo odwagi zeby sie nie bac do tylu ciagnac. A drag od coci sie rozni rurkami on ma z tego co pamietam szescioscienne czy jakies takie ;) Podobno wytrzymalsze.
Tylko ze jak to do streeta ma byc no to w sumie destroyer lepszy. Tak wiec zastanow sie czego najwiecej jezdzisz.
Jak zjazdy i hopy: drag
Jak street, dirt to: destroyer
No a jak jestes bardzo niezdecydowany: JB :)