A teraz wyceńcie mój amortyzator
A teraz wyceńcie mój amortyzator
www.myspace.com/fleer1
Witam.
Wlasnie stalem sie kolejnym posiadaczem Twojego bylego roweu dxxb:) Ale mam dosyc powazny problem: nie mam tego adapetra ktory mocuje zacisk hamulca do lagi. Kupiłem tego bike'a bez hampli i teraz nie mam jak zmotac tego mocowania na hamulec. Powiedz skad mooge zalatwic cos takiego. bo kurcze bez przedniego hampla to ne jazda.
Wlasnie stalem sie kolejnym posiadaczem Twojego bylego roweu dxxb:) Ale mam dosyc powazny problem: nie mam tego adapetra ktory mocuje zacisk hamulca do lagi. Kupiłem tego bike'a bez hampli i teraz nie mam jak zmotac tego mocowania na hamulec. Powiedz skad mooge zalatwic cos takiego. bo kurcze bez przedniego hampla to ne jazda.
bardzo chetnie ale musze miec przeciez wymiary tego adaptera, bo to musi byc zrobione co do milimetra bo albo hampel bedzie ocierac albo wogle nie bedzie hampla. na focie dalem potrzebne mi wymniary
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d94 ... ad253.html
A nie wiecie gdzie takei cos mozna dostac oryginalne?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d94 ... ad253.html
A nie wiecie gdzie takei cos mozna dostac oryginalne?
hmm to mozna pomierzyc poprostu , masz juz hampel ? to tym bardziej albo jakis inny zacisk i jazda rozstaw lag do piasty na os 20mm to 110mm rozrysuj wszystko zmierz rozstaw goleni na ktorych jest adapter wiem ze to wydaje sie moze trudne ale naprawde nie bedzie zle ;] powoli , dokladnie i bedziesz mial co i jak , dorob z alu adapter bedzie latwo poprawki zrobic a , jak masz is zacisk mozesz rozwiercic mocowanie zacisku w adapterze i po kilka mm regulacje bo i tak skrecasz sruba i sie dobrze trzyma , albo poprostu zrob na probe jeden , dopasuje i pozniej drugi juz na " czysto " koszta nie beda jakies chore na pewno
a zostaw sobie zapas materialu w miejscu gdzie dokreca sie zacisk i luzik
a zostaw sobie zapas materialu w miejscu gdzie dokreca sie zacisk i luzik
www.mm-foto.pl