Rama i amor do FR
-
- Kontakt:
Rama i amor do FR
W przyszłym sezonie mam zamiar złożyc fulla, do slope stylu i FR(dropy, gapy, hopy, step upy,,,,).
Mysle albo Kona Stinky Dee Lux lub zwykła, lub Big Hit Expert. Nie wiem albo coś w podobnej cenie, używki oczywiście. Co do amora to albo monster 2001 lub 2002 lub 66 170mm. Co radzicie. Dajcie swoje propozycje :]
Mysle albo Kona Stinky Dee Lux lub zwykła, lub Big Hit Expert. Nie wiem albo coś w podobnej cenie, używki oczywiście. Co do amora to albo monster 2001 lub 2002 lub 66 170mm. Co radzicie. Dajcie swoje propozycje :]
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
-
- Kontakt:
kmerWiem, mój rower mi narazie wystarcza w 100%, ale swoją przyszłośc wiąze bardziej z FR i SlopeStylem. Fulla z amorkiem nowym chce dopiero na przyszłe wakacje najwczesniej :). Do tego czasu technike podszkole. Jednak chyba wezme 66 170mm, ale jeszcze się zastanowie. Co do ramy to nie wiem, A DM FR 3 lub 4?? Co sądzicie, pytam bo jest dość tania, jeździłem na niej i troche syfnie chodziła, ale to przez damper :p. Chodzi mi o to, żeby rama nie była za droga, ale tez żeby była wytrzymała. W pierwszej kolejnosci kupie amora i wsadze do bitcha. Rame pózniej.
..::Freeride i Street rulez::..
*Misiek FR* Jeśli akita droperki Wg Ciebei nie przetrzyma to dm tymbardziej :P Bo dm-ów się trochę sypło.. a akit ?:] coś mi się wydaję że ani jednej... No ale to zależy jakie to mają być dropy... bo jak np. do 3,5m ze średnim lądowaniem lub do 4 m z bdb lądowanie, to akita spokojnie mimo nie za wielkiego skoku sobie poradzi - Leciałem na swojej (obecnie na sell jak coś) 3,5 metrowca i było nawet ok ... 66 w dodatku to wymarzony amor wręćz do tej ramki... jeżdziłem na 150mm 66rc w niej, potem przerobiłem na 170mm i na 180mm - wspaniale jak dla mnie to się prowadziło ... a co do pracy Akity - ramka pracuje zadziwiająco dobrze, tylko naturalnie nie na fabrycznym damperku... W kwestii fr, hop , gapów i step upów - akita w moim przypadku 16'' była bardzo zwrotna i łatwa do wyrywania - raczej problemów z dolatywaniem na tym się nie miało , stp upy leciało się jakna sztywnym a freeride, czyli popylanie po lasach bez ograniczeń w wyobraźni... gdy fajnie zestroi się zawieszenie, to leci się jak po maślę -gwarantuję.
Pozdro!
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt: