przed chwila dzwonilem do DC i wlasnie rozladowuja ciezarowke, wiec yasiuuu
jutro mamy ramki ;]
DUNCON -podsumowanie
Nie tak szybko :) Ja swojego odbierałem miesiąc temu (czekanie przedłużało się przez długie weekendy) i kiedy w końcu w pewien czwartek usłuszałem, że ramy już są pomalowane i właśnie je składają, to okazało się, że jeszcze mam czekać na amortyzatory, które mają być "jutro" (czyli w piątek), bo jeszcze stoją na cle. Jakoś nie bardzo chciało mi się w to wierzyć. Wziąłem bez amortyzatora i zacząłem składać rower. W piątek oczywiście okazało się, że jeszcze nie ma. Były dopiero w poniedziałek :P
A wy sobie jeszcze doliczcie czas transportu do Gdańska :>
A wy sobie jeszcze doliczcie czas transportu do Gdańska :>
dzikus nie wiem. nawet nie wiedzialem ze sa z mielca czy z tajwanu... nie nie jestem czechem! a tak na marginesie to cocot znaczy c*h*u*j po czesku wiec bylo zabawnie jak mnie ziomki odwiedzali w szpitalu nie wiedzac co dla nicgh to znaczy...:)
W tygodniu mam dostac nowego pitbull z lepszym rozwiazaniem drop out'u...
W tygodniu mam dostac nowego pitbull z lepszym rozwiazaniem drop out'u...
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Co do tej fotki czerwonego pitbulla i przgwożdżonego jezdzca do wyrka... to tylko napisalem co widze tzn. JAKIES "niepolskie dane" i to ze rower znajduje sie w szwecji (ale to szczegol)...
Wracaj do zdrowia... domyslam sie co moze znaczyc uszkodzony kregoslup... ale wole nie wiedziec... ZDROWKAAAAAA!!!!!!!
Wracaj do zdrowia... domyslam sie co moze znaczyc uszkodzony kregoslup... ale wole nie wiedziec... ZDROWKAAAAAA!!!!!!!