Dragstar czy cocaine ??

pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

zychu pisze:drag od coainy sie praktycznie niczy nie rozni , wiem bo mam coce a kumpel draga:p
...to niezle z Was jemioly jak roznic nie widzicie - niema co.

Drag ma na dole w tylnych widlach element cnc, koka niema, drag ma wspawane wzmocnienie pod glowka, koka niema. Jak jestes wysoki i lubisz dlugie ramy to drag jest git. Jak ktos smiga street z elementami trialu to rama sie do tego nadaje niezle.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

pitikukujuż pisałem różnice ale niektórzy chyba nie widzą różnicy ehh :/
Gość

Post autor: Gość »

Filip666 sam jestes z dupy. na poczatek dragstar bedzie bardziej spoko ..... Ja nie lubie cocainy....bierz drag
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

ja bym wzial Destroyer evo albo jakiegos bop'a zreszta wszystkie te gadania eee chujowa lamie sie sa z dupy bo na poczatek z 2 lata moza smigac na takich ramach do 400zl w krk goscie skacza 10m duble i inne na dragach osobiscie ich nie lubie wiec... coc czy drag nie ma roznicy ale lepszy i fajniejszy raczej drag a osobisce wole bop'y
pzdr
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
remmo16
Kontakt:

Post autor: remmo16 »

Ja mam draga 14, na rowerze jezdze miesiac i manual nie jest wcale taki trudny jak sie zdaje... nie mowie ze niewiadomo jak dlugo go robie, bo za malo jezdze na rowerze. Kumple co dluzej jezdza wsiadaja na moj rower i nie potrafia zrobic manuala, wiec mysle ze to kwestia przyzwyczajenia, jednak niema co ukrywac ze lepiej sie go robi np na dartmoor'ze street fighter'ze :) nauczysz sie na dragu robic manuala i inne tricki to na innych ramach powinno byc duzo latwiej w przyszlosci ;D
Brak roweru powoduje raka i choroby serca!!!
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

zdecyduj sie co chcesz smigac :/ jak wiecej streetu to od razu odrzuc draga pisales ze wsumie wszystko jak duzo wiecej lajt DH/fr to drag jest naprawde ciezki do zepsucia, a jak wiecje dirtu streetu, to lepszy johny bo wlasnie krotki jak pisali inni i latwiej sie na tym lata skacze kreci 1/8 itd... a ramka znow super slaba nie jest. Poprostu zdecyduj co bardziej preferujesz i pod to dobierz ramke
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Jeżeli wiecie, to napiszcie jaka max opona wejdzie do cocainy, a jaka max do draga.
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

na twoim miejscu tylko UMF Dirt Fun - pancerna ramka ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Johnykdo draga 2,65 do cocainy gdzies 2,5 na upartego...
metropolis
Kontakt:

Post autor: metropolis »

ja miałem JB i jak dla mnie rama była ok. Jezdze w dircie i stricie.
NS+RS
Matełek
Kontakt:

Post autor: Matełek »

Nie kupuj Dragstara... Mam 178cm waze 55kg i jezdze na dragu. rama jest dluga, ale to nie znaczy ze sie manuala nie dam jak tu co niektorzy mówią. Triki są na nim dużo trudniejsze z powodu na geometrie- za długie tylne widełki. Trudno się ciągnie do bunnyego. Ta rama jest lepsza do dirtu niż do streetu... Naprawde ciezko sie jezdzi, aczkolwiek nie znaczy to, ze się nie da!
Ps.
Osobiście będe wymieniał draga na destroyera jumpa!
http://img181.imageshack.us/my.php?image=ajjjad7.jpg
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ja tam smigam na sztywnej umf-ie i jest lajtowa i teraz juz niedroga ja wyrwałem za 599 zł no i lekka do tego :)
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
SuperKoń
Kontakt:

Post autor: SuperKoń »

JUMP JUMP JUMP Destroyer Jump :D sam mam i polecam :D bardzo dobrze się spisuje przy 130 z przodu :D a kółka to jak momu lepiej ja tam wole 24 :D ramka jesy zrywna nawet przy 80mm z przodu nie mialem proba z manu :D odobiscie wole ja od aganga :D i od wszystkich ballisticow i Jb i dragow czy cocainek :D ramka jest spoko :D polecam PS troszke slaby lakier ale mozna kupic 2 spraye po 11 zl i pomalowac i bedzie git :D ale akurat to malo wazne :D a jak Ci peknie (bedziesz ja musial ostro skatowac albo wazyc 150kg i walic dropy na plaskie :D hehe) to pospawa Ci ją kazdy spawac za 15zl :d CR-MO rules!! :D
Let's ride and don't stop flying again...
Gość

Post autor: Gość »

Matełek ma co zaczeles odswieżac ten temat ? ja pierdziele ... ehh
Piter_TL
Kontakt:

Post autor: Piter_TL »

no więc Drag jest raczej pod duzy na pinbkiku jest mase fotek z Juniorami czy monsterami bo jest naprawde mocny pod głowką. Jak do streetu to Destroyer Street a jak dirt street to Jump, kolega ma i troche w dircie jezdzi w streecie banego tez dosych wyskoiego robi do manula łatwo go wyrwa, do dirtu streetu draga nie polecam bo sam wiem z doswiadczenia:P
Dr@gstar2005
Kontakt:

Post autor: Dr@gstar2005 »

Hehe... mialem draga 14 jeździlem głownie w streecie i troche na dircie. Kumpel ma cocaina ale kupil go bo ja kupilem draga wiec nie wypowiem sie na temat tej ramki ponieważ koles jej nie uzywa. Ale co do wykonania drag jest lepszy o cocaine.
grzegorz88
Kontakt:

Post autor: grzegorz88 »

Tak jak wspomnial +destroyer polamalem JB na gornej czesci tylniego trojkata. Mimo to uwazam ze rama jest dobra chocby ze wzgledu na geometrie i chyba lepiej ją wybrac niz Draga lub Cocaine.
Jesli chodzi o dobrą geometrie to rowniez Destrojer takową posiada.

Panie +destroyer co miales na mysli mowiac "technika motyla" ? :D
E.F.R. Elbląg
Street
PIch'a
Kontakt:

Post autor: PIch'a »

wez cocaine , ma krotszy tylny widelec . W sumie geometrie ma jak agang pm .
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
ODPOWIEDZ