Pogoda
Pogoda
Co za pogoda... od rana slonko jak sto piecdziesiat i jak tylko dotarlem do centrum z jablonnej :-) to musialy chmury sie spuscic.. a co ...
Kto dzis zmokl do nach niech sie wpisuje :-) LOL
A tak powaznie... chce kupic jakas kurtke na bika przeciwdeszczowa.
Co polecacie. Tak zeby sie nadalo glownie w gory do FR.
Najlepiej jak najtansze :-)
Myslalem na taka kurtalka FOX'a ale cos mi sie nie widzi bo kosztuje 130 zeta a to taniej niz np. campusa.
www.gofox.pl
kurtka FLUID
czy ktos cos takiego ma?
To pewnie jest pelerynka jak z kiosku ruchu tylko ze znaczkiem FOX'a :-)
Warto cos takiego kupic?
Kto dzis zmokl do nach niech sie wpisuje :-) LOL
A tak powaznie... chce kupic jakas kurtke na bika przeciwdeszczowa.
Co polecacie. Tak zeby sie nadalo glownie w gory do FR.
Najlepiej jak najtansze :-)
Myslalem na taka kurtalka FOX'a ale cos mi sie nie widzi bo kosztuje 130 zeta a to taniej niz np. campusa.
www.gofox.pl
kurtka FLUID
czy ktos cos takiego ma?
To pewnie jest pelerynka jak z kiosku ruchu tylko ze znaczkiem FOX'a :-)
Warto cos takiego kupic?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie kupuj nic za 130zł. troche mało i może najzwyczajniej mówiąc niewystarczać. co do campusa to ja mam to szczęście, że moja ciocia tam pracuje i mam większość kurtek za 50zł. polecał bym taką z vaportexem(czyli oddychającą) totalny bajer. cena normalnie to jakieś 350-400zł ale warto. ale jak chcesz to może udałoby mi się załatwić taniej. wal na gg w opisie.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ceny ciuchow rowerowych to totalna porazka, kawalek nieprzemakalnej szmaty z dwoma kieszeniami i dziora na plecach przez ktora leci woda - 400pln , a ijeszcze najdrozdza sprawa w calym interesie- znaczek FOX -75% ceny- dajcie spokoj idz na jakis targ i na pewno cos za 100pln nieprzemakalnego znajdziesz (o ile w zimie albo na jesien wtym jezdziel nie bedziesz) juz pozadny ALPINUS jest tanszy, tak samo z butami- kawalek szmaty z gumowa podeszwa i napisem SHIMANO 300pln, ja w leclerc kuilem trampki noname za 70pln, podeszwa tak twarda ze sie chodzic w tym nieda a na rower idealne.....
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt: