Pytanie standardowe: który wybrać?
Jak jeżdżę? Typowe XC czasami z elementami zjazdu, ale kulturalnie po ścieżkach... :D
Oba jestem w stanie zakupić w podobnej cenie i mam dość duży dylemat. Proszę o podpowiedź oraz plusy i minusy obu amorów :)
marcok robi wrazenie wytrzymalszego i sztywniejszego ale prace ma gorsza, dlatego wybralbym psylo, ale raczej tylko nowke. Jezdzilem na psylo a potem na dropoffie (tez ma ssv), roznica w sztwnosci byla kolosalna na korzysc dropoffa, ale praca psylo duzo bardziej mi odpowiadala.
Rs Nie jest znowuz taki nie sztyny. Pozatym nie ma co porownywac drop offa bo to nie jest drop off tylko mx. Praca bedzie jak juz pisalem lepsza w psylo, a co do wytryzmalosci w xc go to ryba i tak nie polamie ani jednego ani drugiego.
Hehe... :) Ważę ok. 65kg i jeżdżę dość dużo a więc głównie cenię pracę. Natomiast wytrzymałość by się też przydała... no ale praca przede wszystkim :) :D
Alexander wiec biez psylo? Korean_Boy dziwnie oceniasz ludiz bo nzam typow, ktorzy jezdza od 5 lat na psylo i dalej sa w stanie bdb. Takze nie opowiadaj glupot, a raczej ich nie oszczedzaja.
biez psylo praca znakomita sztywny on jest wystarczająco jak na twoje 65kg ja waże 85kg i jakos szywnośc w nim jest bardzo dobra niektóży może mają kompleksy i piszą że nie jest on sztywny
ja dlugo jezdziłem na psylo. powiem ci ze pracuje naprawde dobrze. wykorzystuje caly skok. generalnie taka kanapa. no i jest trwaly ja swoje zakatowalem po 3 latach wypadow na chelm i td....wiec u ciebie w xc bedzie dzialal 100 lat:)
Ta ofeta jezt z allegro. Z tym że to jest PSYLO z blokadą skoku . Oczywiście nówka.To jest rocznik 04 (wersja SL)... I też mi się wydaje że warto... :)