Duncon Pussy

JB
Kontakt:

Post autor: JB »

maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

przerzutka + pyssy - gowno
kup bitch'a wiem bo mialem obie
JB
Kontakt:

Post autor: JB »

zadne gowno ... Po prostu chce pussy i tyle. do dc sa podobne haki jak w bitch? pzdr
mexiko
Kontakt:

Post autor: mexiko »

chlopie pussy jest pod sx a nie przezutki. :/ weze szuakj bitch-a. mam kumpla ktory ma pussy pod 14mm i mu sie bardzo dobrze spiuje :)
pussy <---kick ass shit
peys
Kontakt:

Post autor: peys »

mam pussy i rama jest zajebista... jak nauczę się naprawdę czysto jeździć to zmienię na coś lżejszego np suburban ale wagi w sumie w niej i tak nie czuć. Na początek jest wypas, lepsza od streetlegala(mam obie). A co do przerzutki to jak zaczynałem jeździć to chciałem mieć nawet dwie z przodu też:) pojeździsz trochę i zmienisz zdanie. SS wymiata nic się nie jebie masz święty spokój a napinacza nie trzeba da się ustawić ładnie koło i bez tego. Wstawiaj sobie singla nie wnikaj , starsi ci dobrze poradzą po *** ci przerzutka. Kiedys jeździłem z nie przyciętą bad mamą miała ponad 70 cm :) teraz tnę kierę ile się da aby wcfhodziły klamki. Gusta się zmieniają ale wszyscy i tak idą w tym samym kierunku (no prawie) pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

jak chce niech montuje nie ma znaczenia czy pussy czy bitch :) ja szczerze polecam pussy napisz do duncona bo oni juz mieli ostatnia w tym roku dostawe i u nich chyba trzeba zamawiac bezposrednio ramke
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ODPOWIEDZ