Chyba dziwne pytanie... streetowka
Chyba dziwne pytanie... streetowka
Mianowicie nei wiem pewnie to glupie pytanie wg was ale z ciekawosci czy streetowki z prawdziwego zdarzenia dobrze sie sprzedaja ? mam na mysli 24" kola sztywny na przodzie single speed ? Sam przyznaje ze to dziwne pytanie bo do konca neiw iem jak je sformuowac ale chyba wiecie o co chodzi :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam 2x 24" sztywniak, na dircie jezdze na ile umiejetnosci pozwalaja i jest fajnie ale glownie street, ani przez chwile nie przeszlo mi przez mysle ze przerzutki by sie przydaly albo amor jakis, kumpel ma tez 2x24, singla tylko blacka z przodu i jakos wole swoj rower ;] jak bedziesz zmuszony jezdzic na tym co sobie zlozysz to szybko sie przyzwyzcaisz ; )
-
- Kontakt:
JA powiem tak, moja ewolucja w temacie rowerkow trwa juz hoho, przezylem mode na zmiane kol na 24, sztywnych widel etc,ale ja pozostalem nieugiety i mam swojego cudnego dja 80 skoku z koleczkami 26 i to dla mnie jest maszyna strikte streetowa jezeli chodzi o mtb, koleczka 24 jednym pasuja innnym nie tak samo sztywne widly, mialem jezdzilem dluzszy czas i bylo spoko, tak samo z jazda breakless, ale ne liczy sie to czy ktos ma 20 calowe kolka 24 czy 26 ale fun z tego co robimy zabawa, podwyzszanie sobie poprzeczki nowe triki,zdrowa rywalizacja o to chodzi a nie o rzucanie kruwami na kogos bo ma ht do fr czy 24 kola.peace dudes jazda najwazniejsza forever
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com