Poison Cucare i Cmp Moto
Poison Cucare i Cmp Moto
jakie są różnice między tymi ramkami ? która mocniejsza ? i może ktos kto ma opowie czy daje rade ??
www.PJFR.pl
-
- Kontakt:
super ramka ( cmp moto ) śmigałem na niej cały sezon teraz kumpel odziedziczył.. mialem w nim 888 póżniej dorado :) teraz przymierzam sie do kupna nowej ,( jeśli nie wiecie to powiem wam :P że poison jest teraz spawany jak big hit stary czyli dolna rura z dwóch elementów..) za taką cene rama jak najbardziej ma dużego + . wszystkie zawiasy moto na łożyskach maszynowych , żadnego problemu nie mialem z nim..pozdro
-
- Kontakt:
ta:) ja mam cmp moto z vanilla RC i powiem ci ze ramka jest naprawde konkretna: zwazywszy na cene. WYkonanie całkiem konkretne, mocne łozyska, dobre wytrzymałe malowanie:) Jezdze obecnie z juniorem T, ale chce wrzucic do przodu pike. Ramka naprawde godna polecenia, zwazywszy chocby na jej uniwersalnosc. Ja smigam w dh, fr, dircie i czasem nawet na skateparku(dlatego zmiana na pike). Ramka naprawde dobra. Gorąco polecam.
A co do poisona, to jest bardzo podobna do moto, jednynie spaw główki, wysokosc przerzutki tylnej wzgledem osi i bodajze długosc sa inne. Wybór pomiedzy tymi dwoma ramkami to juz tylko i wyłącznie kwestia gustu:)
A co do poisona, to jest bardzo podobna do moto, jednynie spaw główki, wysokosc przerzutki tylnej wzgledem osi i bodajze długosc sa inne. Wybór pomiedzy tymi dwoma ramkami to juz tylko i wyłącznie kwestia gustu:)
MTB!
Re: Poison Cucare i Cmp Moto
O :D rozumiem że wypas :) tania i dobra - to lubie :D a może ktoś wie która jest lżejsza a która krótsza ?:) ps. filip nixon - Ty masz jaki rozmiar ??
www.PJFR.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: