stary każde rowerki... tak żeby nikomu nie było smutno, bo nie będzie mógł wystawić cocaine, a jakiś głąb z bogatymi rowerkami wystawu jakiegoś santacruza... rfajny byłby taki dział, gadaj z nikomem, on mnie nie lubi...konex pisze:Miejsce gdzie bedzie mozna zaprezentować ciekawsze baje.
Racingowy Karpiel Apo
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Rama wyraźnie po przejściach, i dość duży rozmiar, ale zważywszy na jej unikatowość, pewnie trudno ją dostać w ogóle... jak na raceing'owy rower to opony zdecydowanie za szerokie, hamulce też można by zmienić na Avidy - zdecydowanie lepsze i pewnie lżejsze...
zbiornik wyrównawczy tłumika zamontowałbym w zdecydowanie innym, mniej narażonym miejscu, i przewód tylnego hamulca jakoś tak luzem idzie - to się w ściganiu nie sprawdza...
poza tym rower sam w sobie jest dość wysoki, przez co środek ciężkości jest dość wysoko, co też nie jest najlepsze do zawodów, jest to oczywiście spowodowane tym że rama nie była projektowana pod zjazd tylko pod Bendera i jemu podobnych, karpiel ma w swoim asortymencie świetną ramę DH jaką jest DiscoVolante, i jeśli składać rower do dh na ramie karpiela to tylko na niej, reszta to hardcore'owe freeride'ówki...
takie moje zdanie
pozdrawiam
zbiornik wyrównawczy tłumika zamontowałbym w zdecydowanie innym, mniej narażonym miejscu, i przewód tylnego hamulca jakoś tak luzem idzie - to się w ściganiu nie sprawdza...
poza tym rower sam w sobie jest dość wysoki, przez co środek ciężkości jest dość wysoko, co też nie jest najlepsze do zawodów, jest to oczywiście spowodowane tym że rama nie była projektowana pod zjazd tylko pod Bendera i jemu podobnych, karpiel ma w swoim asortymencie świetną ramę DH jaką jest DiscoVolante, i jeśli składać rower do dh na ramie karpiela to tylko na niej, reszta to hardcore'owe freeride'ówki...
takie moje zdanie
pozdrawiam
http://www.chr.Rybnik.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a na jaki temat inny niż wygląd można się wypowiedzieć na podstawie fotki?...ciężko się na zdjęciu przejechać a na apokalipsie w Polsce jeździło pewnie kilka osób o ile w ogóle. Wygląd...no cóż... nieciekawy to chyba i tak ostrożnie powiedziane. Max na temat gustu się nie dyskutuje ale ten kolor w połączeniu z resztą to porażka, oczywiscie zdaję sobie sprawę że zdjęcie mogło go "przekłamać"
Najważniejsza rzecz, jest cholernie długi wizualnie i ma nienajlepsze geo, które pewnie przy obciążeniu nieco zyskuje ale nie tak jak przy oryginale który ze skokiem 330 uginał się wstępnie pewnie znacznie bardziej niż ten.
Mój czołg waży między 25 a 26 więc 19,6 to waga co najmniej dobra
Najważniejsza rzecz, jest cholernie długi wizualnie i ma nienajlepsze geo, które pewnie przy obciążeniu nieco zyskuje ale nie tak jak przy oryginale który ze skokiem 330 uginał się wstępnie pewnie znacznie bardziej niż ten.
Mój czołg waży między 25 a 26 więc 19,6 to waga co najmniej dobra
Ta, i zmień obiektyw, tło i nie zapominaj o modelce prezentującej sprzęt...LoooooK O. pisze:Max, wez zrob zdjecia bez flesza, z dlugim czasem naswietlania albo na dworze, w dobrym oswietleniu naturalnym. No i fotografuj z daleka, bo z bliska kazdy sprzet ch..wo wyglada.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt: