Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...

SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

spazo9128 ziom zostaw babe niech się wypcha ja nie mam i się ciesze przyjdzie pora trafi się lepsza co bedzie wolała pojezdic z tobą na biiku a nie poprzytulac się .dziewczyny chcą chodzic na lody do kina tak pare razy pujdziesz i masz np tarcze do bika wieksza obręcz ,człowieku zostaw ją i jescze kopnij ja w dupe i niech leci pozdr
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

SPEEDhehe tyle ze rower nie da Ci tyle ciepla i zrozumienia co inna istota ludzka :).dorosniesz to zrozumiesz...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Omg dzieci szkoda slow ;D Jak mozna byc tak bezradnym i zamiast mozgu miec ...? Jak mozna sobie nie poradzic w takiej sytuacji...

180 Cie bardziej kreci od panieny? ZAL.PL

pozdro
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

ale durny temat...
porownywanie glupiej 180 do bycia z kims...? ktos tu ma cos nie tak we lbie?
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Piotrus - tyle ciepla i zrozumienia, a potem najprawdopodobniej jeszcze wiecej bolu i cierpienia. ;p

Coz, jak wiadomo zawsze sa 2 strony medalu... (a dla mnie szklanka jest w polowie pusta ;) )
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

xxxxxx pisze:K@M!L zazwyczaj to malolaty leca na rower :-))))))))))))))
No faktycznie, starsze lecą na auta haha
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Paul, a bardzo stare na co leca? Na pogrzeb?
www.trialshop.pl
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

Inur pisze:Paul, a bardzo stare na co leca? Na pogrzeb?
starsze lecą do nieba;)
fatbone
Kontakt:

Post autor: fatbone »

a ja mam dziewczyne y rower i jej sie tez podoba ze smigam :D
trza sobie taka znalesc ktorej to nie przeszkadza:D a nie :D pozdro zycze szczecia w przyszłosci:D
http://www.pinkbike.com/photo/1036946/ SKRADZIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

"dziewczyny chcą chodzic na lody do kina tak pare razy pujdziesz i masz np tarcze do bika wieksza obręcz ,człowieku zostaw ją i jescze kopnij ja w dupe i niech leci pozdr"

"albo kto z nas by wolal wydawac kase na kino zamiast oszczedzac na jakies nowe czesci ja wybralem rower"

czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
Gdybyscie pogadali z nia, wytlumaczyli, ze marzycie np. o nowej korbie to zaloze sie, ze by zrozumiala. Zreszta czy musicie ciagle chodzic do kina?! Jest mnostwo rzeczy, ktore mozna robic, a ktore drogie nie sa:)

Na niektore wypowiedzi az zal patrzec:p...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Dokladnie ... zal patrzec ... a prawda jest taka ze jak poznajecie dziewczyne to od razu jej mowcie o swojej pasji. Uwierzcie mi ze dziewczyny to kreci jesli ich facet wyroznia sie z tlumu. Ja kiedys gralem konkretnie w kosza i jednoczesnie plywalem, pozniej byla pilka wodna. Jasne ze byly takie ktore nie umialy tego zaakceptowac. Mowi sie trudno i zyje dalej. Podejscie "lepiej kupic czesc do roweru niz isc z dziewczyna na kolacje/ do kina" jest dziwne. Nikt was nie zmusza do takich rzeczy. Ide o zaklad ze dziewczyna bardziej wymieknie kiedy zaprosicie ja do domu zapalicie swiece i zjecie nawet odgrzewane spaghetti lub glupia pizze ale na talerzach full kultura przy nastrojowej muzyce a pozniej obejzycie film na kompie anizeli zaprosicie do kina ... Jasne ze jak bedziecie sie zadawali z panienkami lecacymi na kase to wydusza z was kazdy grosz. kino kolacja drobiazgi piwka imprezki... nie warto sie w to bawic to juz "panie do towarzystwa wychodza taniej a macie full profi obsluge" Wiekszosc z Was z pewnoscia jeszcze nie pracuje wiec tez to inaczej wyglada... bo rodzice daja WAM pieniadze zebyscie sobie cos kupili a nie wydawali na panienki. Najlepiej rozumie sie wartosc pieniadza w momencie kiedy samemu sie zaczyna na to pracowac. Wtedy inaczej spojzycie na chora zachcianke waszej paniusi ktora ma was kosztowac 1/5 waszej pensji. Dziewczyny dobiera sie z glowa i tyle. Tak samo jak z rowerem. Jest takie powiedzenie "Dziada nie stac na tanie rzeczy" Lepiej zainwestowac raz a dobrze w cos porzadnego niz zadowalac sie polsrodkami ktore sie sypna i trzeba bedzie inwestowac w nowe. TO tyle ode mnie ...
n0 ridE n0 fUN
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

3,143k4r2 AMEN. :)
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

Hmmm :) Bardzo intrygujący problem; albo wspomniana dama była niezbyt zainteresowana Tobą i szukała wymówki, albo po prostu nie była godna uwagi skoro nie wykazuje zrozumienia dla Twojej pasji. Jeżeli było inaczej - czyt. troszkę ją zaniedbywałeś wskutek jazdy na rowerze, to już sam jesteś sobie winny.

Btw są pewne priorytety, dla mnie ostatnio ważniejszymi sprawami są tzw. balety + stosunki damsko-męskie, co wpłynęło na zaniedbanie jazdy na rowerze :)
piotrex
Kontakt:

MadCowcoz,bywa i tak :P
3,143k4r2i tym o to rozsadnym akcentem zakonczy ten temat...
Cosmos-ta,nie widzialem Cie juz na rowerze od dluzszego czasu,a wieczorem,w miescie chyba poltora tygodnia temu i to dwa razy :P.raz jak siedziales na plantach z Mongolem i Bartusiem,a potem jak szliscie do (chyba) łubu dubu...
Cosmos
Kontakt:

łubu dubu pf

kitsch ! :D

a na rowerze zaczynam sie na nowo uczyć jeździć - tydzień temu byłem i w sobotę, ale jak na chwilę obecną jest, delikatnie mówiąc, fatalnie :D
http://cosmos.pinkbike.com/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

wINUR! Ty plejboju :P

Piekarz... nie nadajesz sie do dyskusji, sam opracowwałeścały temat :P hehe

UPOMINAM WSZYSTKICH KTÓRYCH POSTY KOŃCZĄ SIĘ NA WULGARYZMACH, LUB NIE MAJĄ SENSU.

NIE MASZ NIC DO NAPISANIA? NIE PISZ!!!

bo sie posypią bany.
piotrex
Kontakt:

Cosmosaha,no chyba ze tak lubisz :D.
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

Lepiej zainwestowac raz a dobrze w cos porzadnego niz zadowalac sie polsrodkami ktore sie sypna i trzeba bedzie inwestować w nowe.
RACJA!! :) I te "zainwestowac" odnosi sie takze do kobiet :) - raz a dobrze , a jak juz ktos tak owa zna ;) to niech walczy - znam to z autopsji ;) ale licho wychodzi heh :P
Cosmos
Kontakt:

Nie wstydzę się tego, że chodzę do kitschu. Wbrew pozorom tam są najlepsze balety w mieście. Faktycznie zdarzają się panowie o odmiennej orientacji, aczkolwiek dużo rzadziej niż urocze panie :)
http://cosmos.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ