Gothic 3

Quba_-_GT
Kontakt:

Gothic 3

Post autor: Quba_-_GT »

Jak w temacie... Ma już ktoś z was tą gre albo czy wogle ktos z was gra w gothica prosze o opinie albo jak komuś by sie chciało o wrzucenie na jakis serwer najlepiej na rapida z góry thx xD
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
Dartmoor
Kontakt:

Post autor: Dartmoor »

mialem ale jakas zdupiona wersje nie chciala dzialac, qumpel ma orginala i mowi ze jest pelno niedociagniec graficznych itp i ogolnie narazie badziew, czekam na jakies łatki ;]
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

ja w 80%ukończyłem gothic2(noc kruka) wcięgneło mnie na maxa ale niestety musiałem wyjechać do pracy i jakoś z przerwami 2 tygodniowymi odniechciało mi sie grać ale gra wypaśna,zaskakuje na każdym kroku:]zdecydowanie jedna z moich ulubinych,w 3 część chetnie bym sobie pograł bo widziałem te cudowne screeny z tworzenia jej ale coś mi sie wydaje że kompa mam zasłabego na to:(
Kutfa
Kontakt:

Post autor: Kutfa »

Gothic 3??
Mam i polecam. Grafika jest bardzo dobra, dzwięki malina ale to nie ważne, liczy się ten styl gothica, ta fabuła. Produky udany.

Mam AMD64 3.0, 1GM RAM, 9800 pro i chodzi jak gówno na low detalach. Silnik graficzny jest spierdolony na maxa.

Poleca dla ludzi którzy stawiają na fabułe i klimat niż grafike (albo macie kosmicznego kompa, bo silnik jest fatalnie zoptymalizowany).
http://katasbazyliszek.pinkbike.com/album/September-2007/
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

to prawda-totalny brak optymalizacji :/ żeby komfortowo pograć na średniej klasy kompie (np. jak u mnie-sempron 2600@2,6GHz, 6600gt 570/1100 itd) to trzeba min. 2gb ramu :/
ale polecam i odsyłam do lektury tego http://www.gothic.phx.pl/forum/index.ph ... opic=38784
pomaga :)
Assim
Kontakt:

Post autor: Assim »

Nie gralem w 3 jeszcze ale slyszalem od kumpla ze jest gorsza od 2 wiec... Swoja droga 2 byla the best :E
Rasta wie, bo rasta ma moc!
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

No proszę :) nie spodziewałem się na dh-zonie tematu o mojej ulubionej grze. Mam G3 PL od 3 listopada. Od razu powiem - gra jest gorsza od poprzednich częsci. Jedynka najlepsza.

Ale mimo to nie jest źle. Grafika prześliczna - po modyfikacjach pliku ini i zmniejszeniu dalekich detali do "średni" gra śmiga z resztą opcji na maxa - wygląda super.

Minusem jest system walki. 10-12 orków/ludzi to nie problem, 2 wilki to jest wyzwanie. Walka z ludźmi i orkami jest strasznie łatwa, ze zwierzętami strasznie trudna. Brak wyważenia. I setki przekleństw na wilki, szablozęby, rozpruwacze i tego typu stworki.

Ogólnie gra ok. Dla przeciętnego gracza 8/10, dla fana gothica 9/10...
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

Gothic 1 byl lepszy od 2 a na trojke ja czekam ze zniecierpliwieniem. Ta gra jest poprostu wypasiona. Wescie pod uwage ze nasz bohater po przejsciu dwoch wczesniejszych czesci gry jest juz mega koxem i zabicie dla niego 10 ludzi czy orkow to pikuś ;p a wilki i inne zwierzeta sa widac jakies zmutowane skoro tak ciezko je zabic albo tak zrobili zeby walka byla choc troche ciekawsza...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Haha widze zima idzie i chlopaki grac zaczynaja :D

Ja tam nadal w wowa klepie, dzien 21, lvl 54 ;p

A co do wymagan sprzetowych to kurde... grafe masz sprzed 2 epok i narzekasz, ze ci najnowsza pozycja kiepsko chodzi, czas na upgrade!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Do g3 to zamiast wypasionej grafiki trzeba by mieć dwa szybkie dyski w RAID 0 połączone ( ten który przyspiesza nie pamiętam czy to 0 cz 1 )
Ja mam a64@2700mhz, 1536MB DDR@450mhz, GF7900GS 540/1400 - i bez modyfikacji gra przycinała przy przechodzeniu przez obszary, dopiero po zabawie w pliku konfiguracyjym, gra działa płynnie z wszystkim na maxa oprócz jednej opcji - dalekie detale na średni.

A walka z trudnymi wilkami wcale nie jest ciekawa tylko wku****jąca, bo albo trzeba omijać, albo kombinować z włazeniem na coś i z łuku strzelać. I to ma być bohater :/
Kutfa
Kontakt:

Post autor: Kutfa »

Co racja to racja, mam 23 lvl a wilki po prostu mnie niszczą. Gra mi chodzi źle, wygląda źle ale .... gram gram i jeszcze raz gram, bo przecież nie dla grafiki gramy w RPGi. A co do lamusów którzy oceniają gre po grafice, niech mnie pocałują w dupę.
http://katasbazyliszek.pinkbike.com/album/September-2007/
ODPOWIEDZ