BEZ KITU RATUJCIE NAS!!
BEZ KITU RATUJCIE NAS!!
Witam w naszym "miescie" jest nielada problem ;d chodzi o : http://www.slowopodlasia.pl/index.php?b ... 0629&nume= sami zobaczcie bez przesady zabraniaja nam jezdzic i niestworzone plootki wala WSZYSCY KOMENTUJCIE!! HELP RATUJCIE BIALSKICH ROWERZYSTOW ^^ PozdRo MateQ
-
- Kontakt:
ta zle ty wiesz co ty mowisz? ziom oni niedawno chcieli roz**ać te waly i przebudowac to na jakis shit ale hajsu niemaja a jak my cos pierdykniemy jakies dropy hopy stoliki to sapia ;p piszcie tam na mase jazde im tyrac i juz a z drechami nie mamy problemy tylko z wladzami bo tak to nikt do nas nie sapie ^^ [ dumny ] [ szpan ] pozdro MateQ i wy nie myslcie p.s sobie ze u nas smigaja 12-13 latkowie buahha
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oczywiscie ze maja racje. Jak jest sie tak ograniczonym czlowiekiem, ze nie rozroznia sie bezuzytecznej masy ziemi od zabytkowych miejsc to sorry. Zbierzcie sie, zorganizujcie jakas mase, napiszcie petycje do wladz miasta i tyle. Budowanie czegokolwiek na wlasna reke, jeszcze bez wiedzy co naruszacie jest glupota. Poza tym jak czytam wypociny niektorych wiraszkow to az mi cisnienie skacze...
n0 ridE n0 fUN
Ja pierdole i po co zakładasz ten temat jak by to coś miało zmienić wiadomo jak jest i tak bedzie to jest Polska, a to że wrzucisz taki temat na ogólnopolskie forum nic nie da ;] A co do wałów władze miasta maja racje bo te ****** wały jak byście nie wiedzieli są obiektem zabytkowym ;] PozDr.
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
tak, jeszcze moze jakis cmentarz sobie rozkopiecie bo tam bedzie fajna gorka ? Ludzie troche myslcie.
U nas tez bylo takie pierdolenie na wladze- rozwalili nam zajebista miejscowke, no ale powody ku temu mieli, miejsce jest ich, wiec moga sobie robic co chca, a jakby ktos sie wyjebal to moglo pojsc na nich.
Bylo pierdzielenie, ze nic sie w naszym miescie nie dzieje, nic nam nie buduja itp. No ale wtedy zadalem pytanie czy wogole ktos kiedys miasto o cos poprosil? No wiec wymislilem <cfaniak> zeby zebrac sie w kilku, i pojsc po prostu do burmistrza i pogadac. Poszlismy w kilku, burmistrz okazal sie normalnym czlowiekiem, no i na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac. Dostalismy zajebista dzialke w centrum miasta, gdzie powstaje teraz pierwszy w Polsce profesjonalny tor do bmx racing. Oprocz tego powstana tam dirty, i bardzo mozliwe, ze takze jakis slope style, bo dostalismy takze pobliski las.
A wiec proponuje jakos sie zebrac i pogadac, wladza naprawde nie gryzie. Jesli to dobrze rozegracie to naprawde mozecie cos ciekawego dostac.
U nas tez bylo takie pierdolenie na wladze- rozwalili nam zajebista miejscowke, no ale powody ku temu mieli, miejsce jest ich, wiec moga sobie robic co chca, a jakby ktos sie wyjebal to moglo pojsc na nich.
Bylo pierdzielenie, ze nic sie w naszym miescie nie dzieje, nic nam nie buduja itp. No ale wtedy zadalem pytanie czy wogole ktos kiedys miasto o cos poprosil? No wiec wymislilem <cfaniak> zeby zebrac sie w kilku, i pojsc po prostu do burmistrza i pogadac. Poszlismy w kilku, burmistrz okazal sie normalnym czlowiekiem, no i na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac. Dostalismy zajebista dzialke w centrum miasta, gdzie powstaje teraz pierwszy w Polsce profesjonalny tor do bmx racing. Oprocz tego powstana tam dirty, i bardzo mozliwe, ze takze jakis slope style, bo dostalismy takze pobliski las.
A wiec proponuje jakos sie zebrac i pogadac, wladza naprawde nie gryzie. Jesli to dobrze rozegracie to naprawde mozecie cos ciekawego dostac.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
MateQ Ja Ciebie nie obrazam, bo sadze ze pisales do mnie ... Jesli masz jakis problem albo HAlo to idz sobie na rower to moze Ci przejdzie. Nie podoba mi sie forma w jaki sposob reagujesz i traktujesz osoby ktorych nie znasz... Jestes typem, sory ale musze to napisac "ograniczonego" dzieciaka ktory nie przyjmuje do siebie slow krytyki. A jak widac w twoich oczach wszyscy sa LOLAMI, tylko ty i twoi ZIOMALE jestescie n1
n0 ridE n0 fUN
oj bo ja cos pisze a ty wraz przekrecasz na swoje jeszcze mnie bierzesz na niewiem ile lat pewnie 11 albo i 5 a sam nie wiesz w jakim jestes wieku stworzylem ten post zeby nam pomoc a nie zeby sie klucic jak wczesniej napisalem czytaj uwaznie : te zabytki "wały" ktore tak niezmiernie rozkopujemy ONI chca sami rozwalic tak ze tobez roznicy czy my sobie costam zbudujemy czy nie porostu robia afere i uniemozliwiaja nasz rozwoj na cel jakiegos idiotycznego art. do gazety i przechwalania jacy oni sa swietni bo uniemozliwiaja nam jazde rozumiesz? ja cie tez nie obrazam i szanuje pozdr.