emat-e
wiesz, wszystko jest wporzo jak tą kasę którą zarobisz masz tylko na swoje "zachciewajki", bo mama i tata płacą za mieszkanko i papu ale jak masz własne mieszkanko i rodzinkę, to na rowerek nie pozostaje zbyt dużo kasy
niestety :(
Święta prawda Korres, a ja bika rozpiprzyłem 2 miesiące temu i na razie sie nie zapowiada żeby była jakaś kasa, może w przyszłym roku, więc z wakacji też dupa... :(
Korres tobie wiele kasy nie pozostaje ale mi nic nie pozostaje choć ostatnio to sie ograniczam strasznie, fajek nie jaram, browaru nie pijam, eh wszystko do dupy...
Zgadzam się z KorreS praca, rodzina, zakupy ... a czas - chyba w d... - i jeszcze trza mieć siłe na to wszystko ... jak jeszcze upał dochodzi to już suxz na maxa ...
z flotom zafsze była i bendzie pała.. chłoopooki nie przejmujcie sie.. i liczcie jak ja na to że kiedyś idonc ulicom znajde czek na 9999999 zł.. albo jakimś tam cudem zostene se miliarderem.. buheh.. co na to poradzić.. zwłaszcza że downhill to jest kurwa sport w który nie ma dna.. co chwila sie coś pierdoli.. i co chwila musisz kupofać nowe.. grrr
Hehe to ja ci powiem że w przyszłości bym w rajdach samochodowych chciał startować i to jest dopiero worek bez dna, np. opony komplet opon kosztuje 5000 złotych a są do wyrzycenia po jakiś 3 oesach czyli po ok pół godziny... i co, zatkało kakało, jak dla mnie to optymistycznie nie wygląda...niestety...
na moze kurw* u ciebie jest zajebista pogada u nas nie ma wogóle wiatru 30 stopni w cieniu i wystarczy podejść do bramki kolo domu i jest sie caly mokry (niestety zostają na jazde tylko poranki i wieczory :( )
Spun ... jak pada to chujowo jak swieci slonko to tez chujowo :-)
A ja wole gdy nie pada i swieci slonko ...
A wiatr to sobie sam zrob
Juz przy 20 masz wiatr we wlosach :-)