Gier...ty...ch...!!!

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A ja jestem zdania ze Giertych sie przyda, nie lubie go i tak ale mam to gdzieś bo mnie jego reformy nie obejmują :)

Prawda jest taka ze gimnazjum to najwiekszy burdel jaki moze być, ta cała gównażeria myśli ze wsztko im wolno, zaczynając od pobić a kończąc na kradzieżach, narkotykach itp. NIe bede tutaj wymyslał ze narkotyki to zło, bo nie jestem zakonnicą na misji, ale jak byłem w szkole na lekcje wchodził spalony kolej pojechał nauczycielke i wychodził to poprostu mi sie to nie podobało, cześć uczniów była poprostu gnebiona przez takich co sie uważaja niewiadomo za kogo, i ich własnie trezba wsadzić w mundurki zeby sobie nie mysleli na mieście ze maja po 14 lat dres i palą fajki to są elo, srednio raz na 2 tygodnie jeden mi sie nawija gdzieś na mieście z jakimiś pretensjami w kolejce po wpier....
byłby taki mądry gdyby był w koszulce białej i sweterku? nie sądze.

Poszedł by w nocy palić trawke gdzies na miasto i potem powiedzmy dla zabawy odrapać kluczami komuć auto jakby była godzina policyjna dla małolatów? nie! i o to chodzi...

A tak wchodze do pubu czy klubu, a tam srednia wieku 15 lat i jakieś nachlane małolaty sie do mnie przyklejeja zamiast sie uczyć w domu tabliczki mnożenia...

MUNDURKI TAK
GODZINA POLICYJNA TAK
GIERTYCH NIE

szkoda ze to sie wyklucza...
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

Paul dobrze gada, piwa mu dać!!!(oczywiście przeznaczonego do kultularnego spożycia :-)) mam dokladnie takie samo zdanie na ten temat
WWW.WFSPORT.PL
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Jozan mowie ogolnie, jesli poczules sie urazony wybacz

MadCow no a ja wlasnie uogolniem bo inaczej nie ma jak ...

Jak ja mialem 16 -18 lat to chlalem wodke jak porypany ale nie bilem nauczycieli, nie podpalalem dziewczynom wlosow i nie chcialem nikogo okrasc ani zgwalcic ... a teraz jak dowiaduje sie o niektorych zachowaniach mlodziezy to jestem przerazony ...

naprawde bardzo wspolczuje wszystkim tym ktorzy maja bliski kontakt z taka mlodzieza, w szczegolnosci nauczycielom ...
n0 ridE n0 fUN
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Giertych mi się widzi jako nieodpowiedni człowiek na tym stanowisku i chyba zdaje sobie sprawę, że go tak ludzie postrzegają, bo właśnie stara się wprowadzić te wszyskie reformy. Każdy się będzie buntował- ja też- jak będa chcieli czegoś zabronić, coś ograniczyć, ale i tak dużo im to nie da, bo inaczej będzie już z egzekwowaniem. No i włąsnie, podziękujcie tej debilniejszej cześci narodu, bo od nich się wszysko zaczeło...
http://dhcyc.pinkbike.com
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

kamil_dh no ja wiem stary ze TY pewnie chcesz zarabiac 1000zł to wiesz Twoja sprawa.
Nie wina społeczenstwa ze jest taka sytuacja w kraju bo to niespoleczenstwo kradnie tylko ci co sa troszke wyzej niz przecietny szarak :] nie napisalem tez ze bede kradł i nikogo do tego nie namawiam bron boze. ja wyjezdzam a Ty zarabiaj 1000zł powodzenia :]
dualbike
Kontakt:

Post autor: dualbike »

Paul koszulce białej i sweterku
I tu troche nei masz racji.Ponieważ sam sie tak ubieram,a wcale nie jestem grzeczny.
A co do Giertycha powiem:
Mundurki-NIEE
TElFONY-Tak,ale tylko na lekcji.Na przerwie co to kogo obchodzi.
GODZINA POLICYJNA-NIEE
Usprawiedliwienia od lekaża-Niee,ponieważ obciązamy ich zamiast leczyc poważnie chorych każde dziecko bedzie chodzić do lekaża z teperaturą 37 lu b bulem brzucha.

Ogólnie nie długo bedzie tak że policjia bedzie nas eskortowac do domu w autobusach z kratami.Pewnie jeszcze wprowadzi lekcje o Sobie jako władcy szkół.
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a ja Wam powiem tak-pierwszy raz bylem w knajpie na poczatku gimnazjum.teraz koncze liceum i szczerze powiem ze to co widze po rocznikach ktore zaczynaja sie od 1990 w gore to mi sie przykro robi.panienki w gimnazjum poubierane jak dziwki,kolesie w dresach,ze szlugami,tylko im beemek brakuje.obie grupy rzucaja do siebie dosadnym slownictwem i mysla ze sa elo.a najbardziej sa elo jak sie zachowaja agresywnie-np jak koles sie stawia ze sie nie przesunie mimo ze blokuje pol przejscia,a jak go przesunalem to byly pretensje i jakies waty.CO TO KURWA MA BYC?!
Tak jak napisal 3,143k4r2-wchodze do knajpy a tam zjazd goracych 14stek-doslownie!tyle dzieciakow ze nie ma gdzie usiasc!
jak dla mnie:

godzina policyjna-jesli ma polegac na spisywaniu mlodziezy przebywajacej np po 22 poza domem i odwozeniu jej do domu-TAK

mundurki-jesli beda mialy w miare ok kroj to-TAK

uzywanie komorek w skzolach-na lekcjach-TAK

przytulanie sie na korytarzach-CZY KOGOS POPIERDOLILO?!NIE!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
suffy1
Kontakt:

Post autor: suffy1 »

co nie którzy maja racje... mam 20 lat i jak ide do pubu albo na imprezke to sie staro czuje :) ale to wina tylko rodziców niekogo innego...
co nie zabije to wzmocni ;D
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

maNS1 pisze:godzina policyjna:

czas letni 20.30
czas zimowy 19.30
POgło ??? !!!
O tej godzinie to siadam na rower dopiero... :/
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
YaNz
Kontakt:

Post autor: YaNz »

A ja tam popieram Giertycha (w pewnym stopniu oczywiście).

200m od mojego domu jest gimnazjum i czasami na to co widzę to po prostu brak mi słów... Rozumiem można być młodym i trochę poszaleć ale bez przesady. U mnie jak jeszcze chodziłem do LO mniej osób na przerwie wychodziło palić niż teraz w gimnazjach co jest po prostu tragiczne. Dlatego uważam że Giertych dobrze kombinuje z tym że powinien głownie zabrać się za gimnazja bo to tam na chwilę obecną najwięcej się dzieje. Dlatego jak najbardziej popieram zakaz używania komórek(przez te kilka godzin chyba można się obejść? Tym bardziej w takim wieku nie są one jakoś specjalnie potrzebne), w końcu do szkoły idzie się po to by się czegoś nauczyć a nie bawić się telefonem. Godzina policyjna też jest dobrym pomysłem co się dzieci(taka prawda) mają po nocy szlajać. Co do mundurków to się nie wypowiadam chociaż też wydaje mi się to niezłym pomysłem bo tak jak to piotrex ujął mamy wysyp 14letnich dziwek i dresów. Nie mówię tu o wszystkich w tym wieku ale zdecydowana większość niestety tak się prezentuje...

maNS1 a co za problem zarabiać w PL więcej? Bo ja jakoś nie widzę żadnego problemu...
chmielu91
Kontakt:

Post autor: chmielu91 »

godzina policyjna- nie(dlaczego normalni ludzie nie mogli by chodzic po 22 po ulicy?? od tego czy moga wracać później czy nie sa rodzice. sam mam lat 15 i często chodze po 22 bo w dzien nie ma za bardzo czasu zeby sie spotkać z kumplami i pogadać. jesli jakiś gówniarz łaził by naje*any i wyklinał wszystkich to co innego, ale tak też jest niestety z dorosłymi)
mundurki i telefony- moze być( wiadomo ze nikt by nie tolerował tego,ze jak ja(nauczyciel) sie produkuje przez 45 min, a jakiś gówniarz bawi by sie tel.,a pozatym sami widzicie ile jest problemów z nagrywaniem filmów{nie mówie ze nie można by było nosić tel., do szkoły ale ich uzywać} takie jest moje zdanie.
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

Mundurki- kazda szkola moze sama sobie wprowadzic zanim to powstalo... i wielu tak jest. Godzina policyjna.. nic z tego;/ ja przeciw. a telefony jak juz napisali- na lekcji. Wiec to chyba normalne..
Choc ja panem g. sie juz nie przejmuje. niech robi co chce i tak nie wszystko wchodzi.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

proponuje wynając miłego pana z kałeszem i.....
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

co wy się tak tej godziny policyjnej boicie ? na wspomagaczu łazicie nocą czy jak ?
na miejscu G bym wprowadził duuuużo mniejsze ograniczenie władzy nauczycieli bo co niektórzy za dużo sobie pozwalają. Dzisiaj jakiś "wyrostek" przy moim starym gimnazjum miał do mnie wąty że mu "szluga" nie dałem (sam nie palę, szkoda kasy), mało się nie skończyło na tym że bym prawie gościa zadźgał kluczem do kół
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
alicef
Kontakt:

Post autor: alicef »

Część pomysłów Giertycha jest naprawde OK ale zn ając życie to on je tak poprzekręca że beda do kitu. Mundurki OK bo w szkola to nie pokaz mody, zakaz uzywania komórek za moich czasów gimnazjum i lo nie bylo do pomyslenia zeby gadac przez telefon czy sms-y perfidnie pisać. Poza tym faktycznie coś się dzieje z młodzieża teraz, brak dobrych rozrywek mimo poziomu naszego kraju itp. Mysle ze takze byłoby inaczej gdyby szkola miala inne podejscie do nauki, ja dopiero na niepublicznej uczelni zobaczylem co to nauczyciel z powołania. Jeżeli potrafiliby zaciekawić i zmotywować to wiekszosc mialaby zajecie i nie robiliby takich numerów. Ale robienie ze szkoly zakladu karnego to tez przegiecie. Jednak dopoki LPR nie zniknie ze "sceny" to bedzie jak jest. Polska staje się krajem absurdów, gdzie specjalista zarabia przecietnie, patryjotą nie jestem ale mam sentyment do kraju, niestety jednak coraz częściej myślę nad zmianą kraju. Człowiek studiuje i g**no z tego ma...kraj sie cofa zamiast rozwijac. Niestety dopoki ktos kto nie bedzie mial w miare liberalnych i otwartych pogladow nie przejmie wladzy bedzie jak bedzie....

P.S
Sorry za może troszke niezrozumiałą wypowiedz ale jestem po 4 godzinach kucia matematyki dyskretnej ( kto wie ten zrozumie :) )
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

alicef nie powiem że piwa mu, ale zgrzewke red-bulli:) madrze.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A ja jestem dwoma rękoma za godziną policyjną (choć w sumie to zła nazwa).

Niektórym sie wydaje ze mają 15 lat to mogą łazić sobie po nocach niewiadomo gdzie, ludzie jak Wam wogóle rodzice na to pozwalają to sie dziwie, prawda ejst taka ze jak tkoś ma 15 lat to jest jeszcze dzieciak, nie szkoda Wam zarobić w łeb gdzieś i sie pozbyć telefonu czy portfela? (żeby tylko)

jak już mówiłem co powtórzył Piotrex dyskoteki są pełne 14-latek i latków, no bez przesady, gdzie my żyjemy, zeby w takim Poznaniu trzeba było wybierać specjalne kluby gdzie średnia wieku jest wyższa niż 17 lat, bo w reszcie poprostu chleją (i nie tylko) gimnazjaliści.

Jakiś czas temu byla taka głośna akcja to policja spałowała jakiegoś nastolatka (nie pamietam ile miał chyba 14) na śmierć, nazwalniali funkcjonariuszy, sądzili ich, zrobili szopki w mediach, bo spałowali kolesia, co sie okazało spałowali do w nocy, w czasie zamieszek pseudokibiców, bo stałw 1 rzedzie i moze jeszcze rzucał kamieniami... No ja przepraszam ale ja sie pytam co on tam robił i co na to jego rodzice? ja jak miałem tyle lat to jak tylko bym zobaczył tka akcje to bym wiał gdzie sie da a nie pakował sie pod pały, dostał jak dostał no trudno, a teraz policja boi sie rozpedzać zamieszki bo a nóź zrobia krzywde dzeicku które rzyca w nich kamieniami... Moim zdaniem rodzice powinni za to dostać po dupie i to ostro!
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

enduromaster na "automatycznym pilocie" inaczej : )

Komórki sam nie używam. Nie mam kasy na abonament/doładowanie, nie jestem uzależniony, więc chyba można przeżyć bez, a wymachiwanie w szkole nowym elo komem wydaje mi się samo w sobie mało taktowne.

Godzina policyjna - no powiedzmy że dostane darmową przejażdżke radiowozem do domu. Co potem ? Będe chciał wyjść to mnie zablokują w mieszkaniu ? Będą całą noc pilnować ? Dzikie to : )

Mundurki - Wychodze wytarty z potu po wfie (bo warunków do umycia się nie ma), próbuje utrzymać względną higiene i ubieram mundurek... i tak 5 dni z rzędu do weekendu ? : ) Musiałbym dokupić do zestawu p-gaza.
Strój to osobisty wybór. Niestety, w oczach pana G. każdy kto nosi glany i pieszczochy to skończony wandal ( Taki obraz ukazany jest na spocie LPRu , tym z kwestią pana ministra "Polską szkołe mmmmmmożna zmienić(...)" )

Komórki - mi to osobiście koło dupy lata. Jak ktoś chce wyrywać dupy na komórke to niech to robi u siebie na osiedlu" elo ziom rap hwdp ".
Godzina Policyjna - zależnie od okolicznośći. Na większe czy lepsze impezy powinna być "zdejmowana"
Mundurki - zdecydowanie nie. Nie skupie sie na lekcji jeśli obok mnie siedzieć będzie śmierdzący jak moje skarpetki po dłuższej jeździe kolega.
adikk
Kontakt:

Post autor: adikk »

Method_Man co do 60 minutowej lekcji,stwierdzone naukowo jest ze po 45 minutach,umysł przestaje dobrze pracować.Myśle ze tego napewno nie wprowadza
ODPOWIEDZ