Wzmocnienia,pancerna obrecz,Black Box
Wzmocnienia,pancerna obrecz,Black Box
zadam 3 pytania zeby nie pisac 3 postów ;].
1. Na koronie pojawiło mi się malutkie pęknięcie-wygląda jak ryska (amor to duro) czy jak okleje całą koronę ośmiorniczką to cos da?
2. Jakie są najbardziej pancerne obręcze na v breaka?
3. Co sądzicie o hamulcu black box (tym z 2 ruchomymi klockami) bo ludzie mówią ze sie psuje szybko.
Dzieki
1. Na koronie pojawiło mi się malutkie pęknięcie-wygląda jak ryska (amor to duro) czy jak okleje całą koronę ośmiorniczką to cos da?
2. Jakie są najbardziej pancerne obręcze na v breaka?
3. Co sądzicie o hamulcu black box (tym z 2 ruchomymi klockami) bo ludzie mówią ze sie psuje szybko.
Dzieki
Let's ride and don't stop flying again...
-
- Kontakt:
1. to jest pęknięcie i owijanie taśmą nic nie da możesz na tym jezdzić ale po jakimś czasie sie po prostu złamie (osobiście jazdy na pękniętym amorze nie polecam no chyba że chcesz umieć faceplanta)
2. Alexsrims Supra MT
3.nie kupuj black boxa mojemu kumplowi rozleciał się po 2 tygodniach jazdy lepiej kup na allegro avida bb5 za 160 zł albo hayesa MX1
pozdro
2. Alexsrims Supra MT
3.nie kupuj black boxa mojemu kumplowi rozleciał się po 2 tygodniach jazdy lepiej kup na allegro avida bb5 za 160 zł albo hayesa MX1
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1240471/
http://www.pinkbike.com/photo/1240468/
http://www.pinkbike.com/photo/1240468/
ośmiorniczka to nie jest tasma tylko taki jakby klej do metalu taka plastelina ktora sie okleja cos metalowego i twardnieje :D wiec chyba trwalsze niz tasma . a faceplanta nie polecam :D mam pytanie jak sprawują się całe koła Vuelta Excalibur + shimano Deore? Dziex
Let's ride and don't stop flying again...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2.Lol, excalibur + shimano= powodzenia xD Piasta mi się rozsypała drastycznie, a obrecz pokrzywił;a(na przodzie, wole nie myslec co byloby na tyle :])
3. Nie polecam hayesa, miałem i nie byłem zadowolony, teraz mam avida bb5 i jest idealny, miałem równiez black boxa i podobnie, ale wole avida :]
3. Nie polecam hayesa, miałem i nie byłem zadowolony, teraz mam avida bb5 i jest idealny, miałem równiez black boxa i podobnie, ale wole avida :]
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
A od kiedy vuelta jest pod v-kę?? :|
1.Spróbować skleić zawsze możesz, ale rozwalonych duro jest tak dużo, że koronę z rurą sterową i goleniami górnymi na pewno wyrwiesz za jakieś 50zł, więc nie wiem czy klejenie się szczególnie kalkuluje.
2. Tak jak napisali już koledzy wyżej Supra MT. Chyba najmocniejsza obręcz pod v-kę. Możliwe, że Rigida jest lepsza, ale jej nawet na oczy nie widziałem, więc wypowiadać się nie będę.
3. BlackBox i Winzip to są dwa identyczne hamulce i obydwa nie są doskonałe. Dużo bardziej będziesz zadowolony nawet z Hayesa MX-2, o Avidzie BB5 nie wspominając :) Kupuj raz, a dobrze....
1.Spróbować skleić zawsze możesz, ale rozwalonych duro jest tak dużo, że koronę z rurą sterową i goleniami górnymi na pewno wyrwiesz za jakieś 50zł, więc nie wiem czy klejenie się szczególnie kalkuluje.
2. Tak jak napisali już koledzy wyżej Supra MT. Chyba najmocniejsza obręcz pod v-kę. Możliwe, że Rigida jest lepsza, ale jej nawet na oczy nie widziałem, więc wypowiadać się nie będę.
3. BlackBox i Winzip to są dwa identyczne hamulce i obydwa nie są doskonałe. Dużo bardziej będziesz zadowolony nawet z Hayesa MX-2, o Avidzie BB5 nie wspominając :) Kupuj raz, a dobrze....
A koledze to się chyba CapsLock wiesza. Nie wykrzykuj stary w naszą stronę takich rzeczy. Mów spokojnie albo wcale :]sasquatch pisze:SRANI.e W BANIE Z TA SUPRA!!!!
RIGIDA DH30 !!!!!! obrecz do dh pod v-ke, szerkokosc 40mm i masa mowi sama za wytrzymalosc a mianowcie 980 gr !!!! mam ja i jest NIE DO ZAJECHANIA !!!