co o tym sadzicie ob kumpel mnie pyta co o tym sadze no i tak nie do konca potrafie mu dobrze odpowiedziec(weźcie pod uwage ze on rozwaza kupno mojego bika bo sprzedaje za 1000 ;P zarcik) :P
sorry ze w off topicu ale chcialem jeszcze cos napisac i sie pomylilem sorka
nawet chcialbym miec taki gdybym mial 12-13 lat i dopiero zaczynalbym jezdzic. teraz za taka kase wolalbym cos zlozyc, albo kupic calego o wiele lepszego. a z ta kiera to juz wogole przesada :P
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Średnio na jeża, ja bym nie brała... Dołóż trochę więcej kasy i kup coś porządnego. Amorek posypie Ci się po paru jazdach... Jak na początek polecam Ci ramkę Dartmoore Street Style - niezbyt droga, a wytrzymała (wiem, bo sama mam, a mocno go katuję). POszukaj dobrych części i złóż sobie coś, nie opłaca się kupować całości.. Wylukaj sobie bike na www.nartyrowery.pl w tej chwili po sezonie mają wyprzedaże, to może coś wyhaczysz:p Pozdro
Nie lepiej kupic cos lepszego ( normalnego ) np. z allegro? Przeciez na tym sie zabic mozna ;/ Lepiej dolozyc i kupic cos lepszego niz pozniej wydawac na rehabilitacje i lekarza.
ej wiesz co ? doloz 2 tyle i kup specialized p.1 a tak serio to złóz za tą kase cos przyzwoitego np dest + duro napewno lepiej na tym wyjdziesz :D pozdro
ja proponuje banshee morphine 14' + manitou sherman firefly + mavic 321 z miecheilinami extrem 2.2 (640g) :D korby saint z wkładem:D kiera da-bomb da bar + mostek ns radiator lub moto :D i mozesz pizgac 9m dropy:D