Triki dirtowe i sprzet.
-
- Kontakt:
Triki dirtowe i sprzet.
Mam prosbe. Czy ktos moze wymienic jakies triki dirtowe i napisac jak sie je wykonuje. I sprzet. Mianowicie mam pytanie jakiej dlugosci kiera i jak mam przerzutki z przodu to jak wstawic tam jedna zebatke i napinacz z gory thx...
POZDRO
POZDRO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja rozumiem ze kazdy zaczyna... ale czasami sie zastanawiam, po prostu JAK mozna na takie pytania odpowiedziec.. Ja rozmawiałem z ludzmi, w serwisie bywałem (teraz nawet czesciej, osiedlowy:)). no nie wiem po prostu samo przyszlo:| No bo jak ci moge napisac jak wstawic 1 zebatke i napinacz... wykrecasz najmniejsza i najwieksza zebatke, korbe odkrecasz, tralalala załozony napinacz, zakladasz wszystko regulujesz. :}
eee nikt nie bedzie ci tu wszystkiego wypisywal moze sprawdz www.google.pl jest tego w ***
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Albo może ever zmienił ksywke:P Chryst bosz sama nazwa większośći trików mówi o co chodzi więch chyba idze się domyślić a odnośnie kiery to już chyba setny temat ja mam -620( przycinam do 600) i jest zajebiście inni mają 700mm i też im się podoba to zależy tylko odciebie nie ukrywam jednak że barspiny itp. łatwiej zrobić na krótszej kieże
Twoja stara pierze w rzece, a moja jej za to płaci.
UWAGA!! UWAGA!!
Super ważne ogłoszenie: Jak nie macie nic ciekawego do napisania to nie piszcie nic!
Odnosi się to w szczególności do:
Przemooo_DHfrancuz_skanebronek1301paw22
Jak się temat nie podoba to jak niebędziecie pisać nowych postów to sam opadnie na dno, a tak to tylko go podtrzymujecie.
johnyszalony
Skorzystaj z wyszukiwarki google oraz z opcji szukaj na naszym forum.
Pozdr
Super ważne ogłoszenie: Jak nie macie nic ciekawego do napisania to nie piszcie nic!
Odnosi się to w szczególności do:
Przemooo_DHfrancuz_skanebronek1301paw22
Jak się temat nie podoba to jak niebędziecie pisać nowych postów to sam opadnie na dno, a tak to tylko go podtrzymujecie.
johnyszalony
Skorzystaj z wyszukiwarki google oraz z opcji szukaj na naszym forum.
Pozdr