mam problem potrzebuje porad dotyczacych piasty .Mam na nia 130 zl najlepiej zeby byla na sztywna oś za wszystkie porady thx z gory odrazu jak by mozna bylo by to linki
NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
a jakies jeszce ale ja mam max 130 ta piasta reborn blodllines mi nie zmiesci sie bo mam za starego amora wiec cos normalniejszego ale dobrego moze byc nawet tansza byle sie kulala
kolo tył kiera mostek
Do 130 to chyba na allegro tylko Dm'a piaste widzialem ale nie powiem nic bo nie uzywalem. A jak chcesz nz zwykla os i pod tarcze to ja mam w podpisie na sell ;p
Lol. Jak moze sie neizmiescic? Kazdap iasta ma odpowiedni rostaw. Jezeli nie zmieszcza sie tamte. To nie zmiesci sie zadna inna. Kup nc-17 kosztuje 139 zl. I ma redukcje z 20mm na 9 mm wiec bedziesz miec piaste ktora przyda Ci sie w przyszlosci. Poco kupowac jakies pol srodki.
sorki pomylilem sie zmiesci sie <wtopa> a ktora by byla najlepsza?? bo w piastach to ja sie zbytno nie orjentuje a np shimano HB-M475 wiem ze kumplem na czyms takim smigaja tylko ze od 4 miechow!!!
kolo tył kiera mostek
sorki lekko wprowadzilem was w blad nie mam byc na sztywna os poniewaz ja niemam takiego amora chodzi mi os dobra i tania nie na sztywna os<sorki> pod tarcze i na maszynach ale moze byc tez na kulkach
kolo tył kiera mostek