Mam małe pytanko: dziś 18.11.06 zaliczyłem mega glebiszcze z hopy ponad 8m i tu pojawia się moje pytanie: upadłem na bark prawy i czuje że coś mi przeskakuje w nim pojechać do szpitala na rentgen? czy poczekać do wieczora?
Jedź bo moze masz jeszcze coś z głową jak po takiej glebie i stwierdzeniu że 'coś mi przeskakuje' sie pytasz czy jechać....sorry, ale nie uważame tego za mądre.
B_Barczul a z głową wszystko ok? ... jak Cię coś boli to jedziesz do szpitala... chyba nie trudno się zorientować?... jak Ci kośći kiedyś wyjdą z ręki to się spytasz czy to normalne i czy msz iść do szpitala? ... wątpię. myśl chłopie, to nie boli
chyba jednak w niektórych przypadkach boli jak pokazuje życie czy chociażby facet, który się pyta czy jechać do szpitala po poważnej glebie bo cos tam go boli :-/
kurcze a gdzie jest lądowanie z tej hopy? Przecież tam jest płasko, tak samo jak z tego dropa, tam spadek terenu jest minimalny. A co do odwiedzin szpitala to już wszyscy Ci napsali ..
mati-biker od nadgarstka do barku, prawa Mawet tam jest lądowanie tyko naturalne a drop i step-down tesh mają i to bardzo dobre na filmie wiele rzeczy nie widać
link do łapy: http://img176.imageshack.us/img176/9438/s4010091pl9.jpg