NWD7+CKD3+KRANKED6 KRK
NWD7 w poznaniu i w krakowie, to kolejny event grandypropagandy i pierwszy zrobiony wspólnie z sombrio i ironhorse. na przybyłych czekaja premierowe pokazy filmów NWD7 i KRANKED6 oraz w krakowie także CKD, w poznaniu natomiast można liczyć na nowe produkcje bmxowe od siwego(bmxforever.pl)
konkrety:
Poznań 26.11.2006
klub: Stare Kino
ul. Nowowiejskiego 8
start: godz. 19.00
wjazd: 2pln
kraków 02.12.2006
kino KIJÓW
ul.Krasińskiego 34
start: godz. 18.00
wjazd: 20pln
www.grandapropaganda.com, www.sombrio.pl, www.ironhorsebike.pl, www.bmxforever.pl
PRZYBYWAĆ!!!
konkrety:
Poznań 26.11.2006
klub: Stare Kino
ul. Nowowiejskiego 8
start: godz. 19.00
wjazd: 2pln
kraków 02.12.2006
kino KIJÓW
ul.Krasińskiego 34
start: godz. 18.00
wjazd: 20pln
www.grandapropaganda.com, www.sombrio.pl, www.ironhorsebike.pl, www.bmxforever.pl
PRZYBYWAĆ!!!
Dobra to ja mam pytanie :) albo pytania , jak kto woli...
1 Bileciki bez problemu na miejscu bedzie mozna nabyc?
2 Jaka wreszcie bedzie godzina - zaczecia seansu ?
3 Ile wszystko bedzie trwalo razem ? Wsponiane 3 h ? :)
4 Sa planowane jakies inne "atrackje" , po filmie ? :)
5 Jak polecacie wrocic do katowic, sa jakies busy ktore jada do katowic ?
Bo pociag chyba najblizszy jest o 4 rano , jezeli nie zdazymy na pociag o 21:30 ;)
Wiec mamy 2 opcje :) - imprezka sie zacznie o 17 - pewnie potrwa do 20:30 - moze 21 i na pociag zdazymy ;) ... ale jezeli beda wspomniane "atrakcje" to ;) bedzie gdzies sie zaszyc na pociag do 4 nad ranem ? :P
1 Bileciki bez problemu na miejscu bedzie mozna nabyc?
2 Jaka wreszcie bedzie godzina - zaczecia seansu ?
3 Ile wszystko bedzie trwalo razem ? Wsponiane 3 h ? :)
4 Sa planowane jakies inne "atrackje" , po filmie ? :)
5 Jak polecacie wrocic do katowic, sa jakies busy ktore jada do katowic ?
Bo pociag chyba najblizszy jest o 4 rano , jezeli nie zdazymy na pociag o 21:30 ;)
Wiec mamy 2 opcje :) - imprezka sie zacznie o 17 - pewnie potrwa do 20:30 - moze 21 i na pociag zdazymy ;) ... ale jezeli beda wspomniane "atrakcje" to ;) bedzie gdzies sie zaszyc na pociag do 4 nad ranem ? :P
-
- Kontakt:
kolejna sprawa - jak dojsc/dojechac do kina z dworca w KRK - tego glownego :P ?
psycho144wychodzisz z dworca na galerie krakowska,wychodzisz wyjsciem na lubicz,wsiadasz w np 152 i dojezdzasz do przystanku "cracovia" (4 przystanek o ile sie nie myle).z tego przystanku cofasz sie jakies 200m i dochodzisz do aleji.od tego skrzyzowania masz jakies 50-100m do kina,wystarczy pojsc w prawo.
pozdro
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
eee tam :] Było zajedwabiście :] choć ja nie oglądając wcześniej żadnego z tych filmów, wpadłem głównie dla filmu Szczekiego ... Nie no - naprawde, bardzo mi się podobało :] i znów jak widze nie obyło się bez sławietnego okrzyku ,,Nemero" :D A ten tekst żeby te panie na górze się uciszyły, rozwalił mnie do końca ...
By the way ... Musi się bractwo krakowskie ściepać na zewn. dźwiękówkę Pociechowi, bo ciągle brakuje basu i np. średnie tony walą po uszach...a tak to już jest na integralnych... - ale nie ma się co czepiać - i tak było zajedwabiście i wale pokłony Łukaszowi, za to co robi dla bikerów z krakowa i z całej polski.
Pozdrawiam!
By the way ... Musi się bractwo krakowskie ściepać na zewn. dźwiękówkę Pociechowi, bo ciągle brakuje basu i np. średnie tony walą po uszach...a tak to już jest na integralnych... - ale nie ma się co czepiać - i tak było zajedwabiście i wale pokłony Łukaszowi, za to co robi dla bikerów z krakowa i z całej polski.
Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...