Manitou Sherman
-
- Kontakt:
Manitou Sherman
Za ile opłaca sie kupić tego amorka z tej aukcji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=143351729
Wiem ze temat może już był ale szukałem i nie znalazłem wszystkiego co by mnie interesowało.Co o nim sadzicie ??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=143351729
Wiem ze temat może już był ale szukałem i nie znalazłem wszystkiego co by mnie interesowało.Co o nim sadzicie ??
Nie lubie pika i ssijcie mi jajka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no bo shermann to shermann w manitou sa nowatorskie rozwiazania i oni tam w tym manitou licza zeby tarcie w jednej goleni bylo rowne tarciu w drugiej golenii- to sa naukowcy :) jesli nie bedzie tyle samo oleju bedzie moment kiedy w jednej golenii tlumienie bedzie juz pracowalo a w drugiej jeszcze nie bedzie i niezauwazalnie amor bedzie sprawial opor po jednej stronie i tak jak dluzej pojezdzisz to amor poprostu bedzie krzywy jak ja zmienialem olej to zawsze nalewalem do golenii strzykawka zeby byc pewnym ze bedzie tyle samo oleju- i jeszcze jedno jak wlejesz za duzo to bedziesz mial mniej skoku a jak wlejesz za malo bedzie dobijal- metoda prob i bledow :)
pojdzie jak nic za jakies 800 chyba ze nie bedzie chetnych. Sam kupilem wczoraj flicka 130-110 z tą najtwardszą sprężyną i podemną nie ugina sie praktycznie wcale ale na szczescie po niedzieli bedzie ta standardowa sprezyna.
Ma ktos jakis opis serwisu tego amorka?
Ten w oryginalnej instrukcji malo przejrzysty..
Ma ktos jakis opis serwisu tego amorka?
Ten w oryginalnej instrukcji malo przejrzysty..
Re: Manitou Sherman
ja mam na sprzedaż dwa shermany flick + 110-150mm.
jeden jest na sztywna oś cena 850
drugi na zwykła. 750
nie wystawiam na allegro bo mi sie niechce :)
stan ich db+ przez przetarcia na goleniach i koronie od pancerza.fotki na maila kontakt priv lub gg.
jeden jest na sztywna oś cena 850
drugi na zwykła. 750
nie wystawiam na allegro bo mi sie niechce :)
stan ich db+ przez przetarcia na goleniach i koronie od pancerza.fotki na maila kontakt priv lub gg.