[miechowice] TOR
-
- Kontakt:
[miechowice] TOR
Witam. A wiec mianowicie jutro chcemy sie wybrac na tor z kolegami ale dawno temu gdzies w tamtym roku bodajze słyszałem ze to rostał rozwalony przez lesniczego i tu rodzi sie pytanie JAK TERAZ WYGLADA TOR ?? :P z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja jestem z miechow ;] Tor jakis juz czas temu zostal rozwalony przez kogos (moze lesniczy, moze jakies dresy), odbudowalismy czesc i zostal powtornie rozwalony. Teraz to sobie mozna tylko powyobrazac jak to wygladalo... smutne :( Najfajniejszy byl drop no ale coz... do dirtu mamy jakis czas temu zrobiona fajna hopke (jedna tylko ale jednak dirtową ;] ) przy hali targowej, przewaznie teraz sie tam kłębi ekipa na bmxach, ladowanie jest na plaskie ale jest w sam raz do treningu, taki patryk 36 tam klei wiec posmigac mozna. Do streetu to zawszze sie cos znajdzie, tzw "skatepark" ;D a oprocz tego murek na magazynach sklepu meblowego i poczty. Ostatnim juz miejscem sa takie schodki przy petli autobusowej (jakies 200m od tej poczty). Pozdro
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]