Rower do 5000zl - Sztywniak + 150mm !
-
- Kontakt:
A może coś na ramce giant stp? Sam mam (stp2), na poczatku kupiony jako kompletny rower, ale ostatnio go troche bardziej pod fr przerobilem i jest naprawde zajebisty :) Myśle że z domainem by sie extra prezentowal, ja mam z 66vf i tez niczego sobie ;]
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]
HEhehehe heheheh hehehehe chyba się słabo znasz na motoryzacji .....bo na rowerach to się wcale nie znasz !!!Yogi pisze:to że santa swoje kosztuje to mi sie podoba bo nie jest osiagalna dla przecietnego zjadacza chleba i na tym tez polega jej urok że to jest takie ferrari wsrod ram a nie tigra czy inna tandeta
Sanciaki to przereklamowane rowery za które płacisz 30% więcej niz warto......ale oczywiście zaraz mnie zasypiecie obelgami że się nie znam.... ;)) Jest wiele marek kosztujących zdecydowanie więcej niż sanciaki i są zdecydowanie bardziej jak Bentley
....a w odpowiedzi to polecam
SUNNA www.evadam.pl i ZUMBI www.zumbi.pl
....i pamietajcie że na świecie ludzi stac aby kupić sobie rower za pensję :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
kamil_dh... a co wiesz o tej marce >??? widziałeś z bliska,siedziałeś.....znasz kogoś kto połamał ??? czy sugerujesz się tylko filmami i na ich podstawie opierasz swoje zdanie ???
www.koshal.prv.pl znasz takie produkty ???? To kompletna nisza ale wszystkie poszły do wymiataczy i od początku nigdy nie było problemu z ramami,kolo robi pod Ciebie ramę .......ale oczywiście lepiej zapłacic 2koła za ramkę z logo niz pomysleć troszkę :)))
POwodzenia w LANSIE dzieciaki !!!
....mały jestes to mało wiesz o rowerowym świecie
sznuję swoje pieniądze i kupie to co jest tego warte.....a nie na co jest obecnie moda !!!!
bez urazy ;))) kupisz co chcesz
www.koshal.prv.pl znasz takie produkty ???? To kompletna nisza ale wszystkie poszły do wymiataczy i od początku nigdy nie było problemu z ramami,kolo robi pod Ciebie ramę .......ale oczywiście lepiej zapłacic 2koła za ramkę z logo niz pomysleć troszkę :)))
POwodzenia w LANSIE dzieciaki !!!
....mały jestes to mało wiesz o rowerowym świecie
sznuję swoje pieniądze i kupie to co jest tego warte.....a nie na co jest obecnie moda !!!!
bez urazy ;))) kupisz co chcesz
http://www.gravitycamp.pl
Schodek
x oh, bosko, uważasz ze polskie, pospawane kilka rureczek, troche tam farbki naniesione i jest cacy , elo, zajebista rama, bedzie lepsza od santy?
ZUMBI - Cena ramy: 999 PLN
Kolor na zamówienie: 100 PLN
Za tyle to ja moge bitch-a albo Pitbulla kupic.
Według ciebie sprawdzone produkty , rozreklamowane(!), znanych firm sa gorsze od tych ktore powstaja w garażach... Wiem wiem, santy zapewne robia na Taiwanie, ale na maszynach jakich ty na oczy nie widziales, obejżyj czasem discavery , niedawno bylo o rowerach specializedach, i w takiej fajnej maszynie testowali demowke ( chyba 9 ) i w pewnym momencie dali jej przeciażenie 10G to sie troche... troche popsuła. Nie chce sie klucic, no ale jak moge za 1000zł kupic zumbi i za 1000zł speca p3 to bez wachania biore p3 bo jest sprawdzona i napewno bede zadowolony.
x oh, bosko, uważasz ze polskie, pospawane kilka rureczek, troche tam farbki naniesione i jest cacy , elo, zajebista rama, bedzie lepsza od santy?
ZUMBI - Cena ramy: 999 PLN
Kolor na zamówienie: 100 PLN
Za tyle to ja moge bitch-a albo Pitbulla kupic.
Według ciebie sprawdzone produkty , rozreklamowane(!), znanych firm sa gorsze od tych ktore powstaja w garażach... Wiem wiem, santy zapewne robia na Taiwanie, ale na maszynach jakich ty na oczy nie widziales, obejżyj czasem discavery , niedawno bylo o rowerach specializedach, i w takiej fajnej maszynie testowali demowke ( chyba 9 ) i w pewnym momencie dali jej przeciażenie 10G to sie troche... troche popsuła. Nie chce sie klucic, no ale jak moge za 1000zł kupic zumbi i za 1000zł speca p3 to bez wachania biore p3 bo jest sprawdzona i napewno bede zadowolony.
Schodek do towjej wiadomości ramę sprzedałem w 2 dni bez żadnych problemów.
Nigdzie nie zachwalam ramy tylko pisze tak jak jest.
Niektóre santy są robione w usa a niektóre czesciowo na tajwanie, zalezy ktory model a wiecej info jest na mtbrze.
ja wolałem bujac sie na jackalu niz na koshmarze czy zumbi hehe
Nigdzie nie zachwalam ramy tylko pisze tak jak jest.
Niektóre santy są robione w usa a niektóre czesciowo na tajwanie, zalezy ktory model a wiecej info jest na mtbrze.
ja wolałem bujac sie na jackalu niz na koshmarze czy zumbi hehe
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale