Dirt Tor a Urzad Miasta- strona prawna
Dirt Tor a Urzad Miasta- strona prawna
Z zadroscią patrze na projekty torów dirtowych powstajace w innych miastach tymbardziej ze niektórym z chłopaków udaje się nawiażać pomoc z Urzedu Miasta wie tu do nich kieruje moje zapytanie jak przedstawić im projekt do kogo sie zgłosić. Jest zima wiec jest czas na zorganizowanie zaplanowanie prtzedsiewziecia.
dodam ze mamy juz wtyczone miejsce i z tego co wiec nic sie tam nie planuje robic
Ja tu dodam jeszcze zebyście pisali o swoich losach z powstawaniem takiego dirtu jakie miesliscie problemy itd.
dodam ze mamy juz wtyczone miejsce i z tego co wiec nic sie tam nie planuje robic
Ja tu dodam jeszcze zebyście pisali o swoich losach z powstawaniem takiego dirtu jakie miesliscie problemy itd.
prolite:
Misiu, to jest poważna sprawa, której nie należy omawiać z chłopcami, którzy ledwo nauczyli się walić konia. ;-) Chcesz konkretów - gadaj z konkretnymi gośćmi - np. Grzegorz Wajs. Jesteś konkretny to go odszukaj i pogadaj z nim.
Powodzenia!
Misiu, to jest poważna sprawa, której nie należy omawiać z chłopcami, którzy ledwo nauczyli się walić konia. ;-) Chcesz konkretów - gadaj z konkretnymi gośćmi - np. Grzegorz Wajs. Jesteś konkretny to go odszukaj i pogadaj z nim.
Powodzenia!
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Dużo nam nie tyrzeba nawazniejsze zeby dali nam teren
bodzio2k: Wajs tu nie pomoże Konin to nie dziki zachód ale mała miescina w ktorej kazdy przecietny człowiek łapie sie za głowe widząc jak skaczemy np z dachu garażu
Ale nadal jestem ciekawe jak w waszym miescie udało sie skłonić Urza do współpracy w mniejszym lub wieszym stopniu
bodzio2k: Wajs tu nie pomoże Konin to nie dziki zachód ale mała miescina w ktorej kazdy przecietny człowiek łapie sie za głowe widząc jak skaczemy np z dachu garażu
Ale nadal jestem ciekawe jak w waszym miescie udało sie skłonić Urza do współpracy w mniejszym lub wieszym stopniu
jeśli chcielibyście zbudować tor bądź dirty a nie macie pojęcia jak się za to zabrać zapraszamy do współpracy!!
www.grandapropaganda.com
www.grandapropaganda.com
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
babolfrKopalnia zajebista ale kompletnie przez nas nie wykorzystana myśle ze dla 5 dropików w calym koninie nie ma sensu targać maszyny obecnie samemu buduje Ns'a w kompletnej dziczy choć niedaloko centrum mista
83360 napisz do mnie chetnie cie oprowadze jesli mimo wsztko zdecydujesz sie zabrać rowerek
Ogólnie w koninie to jest tak ze wiekoszśc co jezdzi to dzieciaki i jak przychodzi moblizacja to nic z tego nie wychodzi
KaKTuSSSOgladam waszą stronke grandapropoganda moze uda sie zrobic nowy dział i zapodawać pomału powstający projekt dirtów
83360 napisz do mnie chetnie cie oprowadze jesli mimo wsztko zdecydujesz sie zabrać rowerek
Ogólnie w koninie to jest tak ze wiekoszśc co jezdzi to dzieciaki i jak przychodzi moblizacja to nic z tego nie wychodzi
KaKTuSSSOgladam waszą stronke grandapropoganda moze uda sie zrobic nowy dział i zapodawać pomału powstający projekt dirtów
Został poruszony bardzo ważny temat bo przecież do dobrej zabawy nie wystarczy nam tylko rower trzeba mieć jeszcze gdzie na nim jeździć. Wystarczy mieć tylko jakiś teren a hopki można samemu nasypać zamawiając jakąś małą kopareczke. Nie warto robić trasy na ziemi która nie jest nasza ponieważ prędzej czy później ktoś sie dowie o tej trasie i ją zniszczy. Z kolegami zrobiliśmy już 3 dirt-y w tym 2 już zostały zniszczone na jednym ktoś wybudował dom a drugi zniszczyli wandale ale pozostał jeszcze jeden :D jak narazie sie trzyma ale już jakiś wieśniak zaczą sie pluć że nie może wjechać do lasu traktorem :P
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
cinasek sprawa nie jest taka prosta, trzeba mieć pzowolenie na budowę i wiele innych papierów, taki tor, bądx obiekt w świetle prawa traktowany jest jako budowla i podlega prawu budowlanemu.
prolite czas zawsze się znajdzie, pisz na gie: 2047732 :)
prolite czas zawsze się znajdzie, pisz na gie: 2047732 :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!