strzeżcie sie oszust na allegro

Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

.:BIAŁY:. daj sobie spokoj juz.
.:BIAŁY:.
Kontakt:

Post autor: .:BIAŁY:. »

Ajz Saam sobie daj spokój. Nikogo nie oszukałem ale mnie oszukano , Dlaczego jak sprzedaje sprawny sprzet w 100% to nie mam dostać 100% nalezności?? Chce telefon!! albo jego równowarośc
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Tylko po co o tym wszystkim informujesz resztę? Sądzę, że topic jest do wywalenia. :-P
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

a nawet jakby to wiesz tez sam se moge napisac ze rower jest sprawny albo pojsc do kumpli z serwisu zeby napisali ze rower jest w 100 % sprawny , dzis bylem u kolesia i patrzalem na ten sprzet wiec ... lozyska w kolach były rozjebane bo mi pokazywał wczesniejsze ... a przy transporcie tyle zeczy nagle nie mogło sie uszkodzic ... bylo by to nie mozliwe ...
www.bikes-shop.pl
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dawidek13-14niby tak,ale Twoj kolega musialby byc niezlym frajerem (a Ty niezlym kretaczem) zeby Ci taki papierek podpisal.Pracowalem w serwisie i W ZYCIU bym nie poswiadczyl czegos co nie jest prawda.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Junior_DH
Kontakt:

Post autor: Junior_DH »

A ja chcial bym zworcic uwage na 2 rzeczy...
po 1. Dziwnym fartem pan MTBshop mial drugiego takiego samego uszkodzonego boxera z ktorego mogl przelozyc czesci (mogl juz to zrobic rowie dobrze w druga strone , przekladajac czesci od boxxera bialego...
2. dziwne ze w tak krotkim czasie zdazyl kupic lozyska do piast ? aj, i to jeszcze nie piast ktore w polsce leza na kazdej rowerowej polce ?
dziwne!....
http://juniorexxx.pinkbike.com/
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6961498
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Junior_DH piasty deore to chyba nie jest jakis rarytas no nie? Co do boxxera mowil, ze swojego mial polamanego, a w boxxerze siadly regulacje wiec zmienil tylko tlumik. Ludzie pierdolenie o szopenie. I tak nikt nie wie kto ma racje.
Ssij pento
piotrex
Kontakt:

Sulringmale problemy z czytaniem?
To nie są piasty Deore
piast handleya o ile dobrze wiem normalnie nie da sie kupic po za allegro i prywatnymi "importerami"...ktos "akurat" mial na sprzedaz lozyska do hadley'a?fart nieziemski-cos mi sie nie chce w to wierzyc.
poza tym-jakbys polamal amorka to bys go trzymal w domu liczac ze kiedys sie moze przyda czy sprzedal od razu?ja to drugie zdecydowanie.
generalnie-Junior ma racje.
Mtbshop
Kontakt:

Post autor: Mtbshop »

Junior_DH Wyobraź sobie, że do boxxera pasują tłumiki od wszytkich modeli z 2002, 2003, 2004 i prócz raców, to w teami i wceku są takie same tłumiki. Więc problemu ze zmianą tłumików by nie było. Akurat tak się złożyło, że miałem tłumiki z 2002. Co do piast headley: idzie się do specjalnego sklepu moge dać adres na życzenie. I kupuje się łożyska....do prawie każdej piasty(można sobie nawet zażyczyć ceramiczne kulki....jak kogoś na to stać)...tylko są one drogie czasami droższe niż oryginalne. mam farta, że znam gościa, który prowadzi ten sklep. Co do Pana białego.....Ja jeśli miałbym z kims problem i chciałbym wyjaśnić coś, zadzwoniłbym bym. Żadnego telefonu nie dostałem.....podaje na forum swój numer 667648518, żeby Pan Biały mógł do mnie zadzwonić. Nie rozumiem idei ciągniecia tego tematu...Rower jak pisałem chciałem zwrócić. Jeśli jest ktoś chętny moge prywateni pokazać rozmowe na gg, z tym panem. Jak sie wkurze wkleje to tutaj.
.:BIAŁY:.
Kontakt:

Post autor: .:BIAŁY:. »

Mtbshop twoje życie to jeden wielki fart , chciałem żeby pan zwrócł rower odrazu ale na pańskim ksozt bo dlaczego mam ja tracić na Pana pomyłce.ja też moge pokazac rozmowe na gg. Mam uszczelki do boxxera bo dostałem zapasowe do nowego moge przesłac i tak zakończymy nasza transakcje, ale boje sie że pan wtedy nie wyśle telefonu bo powie Pan że oszczelki były za grube albo złe.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
piotrex
Kontakt:

.:BIAŁY:.ehh kolejny ktory ma chyba problemy z czytaniem-Mtbshop pisze o tlumikach a nie uszczelkach...
cinasek
Kontakt:

Post autor: cinasek »

Ale sie .:BIAŁY:. i Mtbshop spisali sam już nie wiem kto mówi prawde ale doradził bym wam jakieś pokojowe wyjście z tej sprawy spotkanie osobiste i rozmowa w cztery oczy powinno rozwiązać konflikt POZDRAWIAM :D
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

oj joj joj.....chłopaki nie klocic sie... mnie osobiscie nie oszukwał nigdy mtbshop... dla mnie to uczciwy sprzedawca i dalej chciałbym robic interesy z takim człowiekeim jak on. pozdro i tyle odemnie
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

takie spory prosze zalatwiac miedzy soba, nie na forum, gdyz do dyskusji wlaczaja sie przewaznie osoby postronne i jak wiadomo nic z tego dobrego nie wyniknie.. temat blokujemy.
Zablokowany