Dirt Tor a Urzad Miasta- strona prawna

prolite
Kontakt:

Dirt Tor a Urzad Miasta- strona prawna

Post autor: prolite »

Z zadroscią patrze na projekty torów dirtowych powstajace w innych miastach tymbardziej ze niektórym z chłopaków udaje się nawiażać pomoc z Urzedu Miasta wie tu do nich kieruje moje zapytanie jak przedstawić im projekt do kogo sie zgłosić. Jest zima wiec jest czas na zorganizowanie zaplanowanie prtzedsiewziecia.
dodam ze mamy juz wtyczone miejsce i z tego co wiec nic sie tam nie planuje robic

Ja tu dodam jeszcze zebyście pisali o swoich losach z powstawaniem takiego dirtu jakie miesliscie problemy itd.
qaz
Kontakt:

Post autor: qaz »

Widze ze temat budowy dirtow stal sie dosc popularny ....jest to ruszone troche w innym temacie ale dołączam sie do pytania............
http://www.pinkbike.com/photo/838794/ ==> :)
dh-misiek
Kontakt:

Post autor: dh-misiek »

u nas w mieście to nic niepomagało listy,chodzenie do tych pedałow no nic.
FrEeRiDe :)
Młody92
Kontakt:

Post autor: Młody92 »

u minie ni bylo problemu z miastem pozwolilin nam zrobic tor. my poszlismy do radnego mojego sasiada mozliwe ze t mialo tez na to wplyw ale io tak wandale nam wszystko zniszczyly
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

prolite:
Misiu, to jest poważna sprawa, której nie należy omawiać z chłopcami, którzy ledwo nauczyli się walić konia. ;-) Chcesz konkretów - gadaj z konkretnymi gośćmi - np. Grzegorz Wajs. Jesteś konkretny to go odszukaj i pogadaj z nim.
Powodzenia!
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Dezerter
Kontakt:

Post autor: Dezerter »

pytanie sluszne... ale u mnie tez jest taki problem.. mam nadzieje ze po tych wyborach cos sie wkoncu zmieni.
http://tiny.pl/11pz <-- Bike
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
alexx
Kontakt:

Post autor: alexx »

prolite
Kontakt:

Dużo nam nie tyrzeba nawazniejsze zeby dali nam teren
bodzio2k: Wajs tu nie pomoże Konin to nie dziki zachód ale mała miescina w ktorej kazdy przecietny człowiek łapie sie za głowe widząc jak skaczemy np z dachu garażu

Ale nadal jestem ciekawe jak w waszym miescie udało sie skłonić Urza do współpracy w mniejszym lub wieszym stopniu
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Wołomin nie Konin jak sądzę, miastem wojewódzkim ongiś było. Ale sądzę, że wizyta w biurze radnego będzie na miejscu. Sam też się do swoich wybieram. ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

prolite gdzie jest miejsce ?? zagadaj na gg
prolite
Kontakt:

dh-misieka z jakiego miasta jesteś ?
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

a właśnie macie tam w koninie jakieś fajne miejscówy albo chociaż pojedyńcze hopy? Bo często tam bywam i właściwie mógłbym zabrać rower.

Aha kopalnia fajnie wygląda da sie tam pojeździć??
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

jeśli chcielibyście zbudować tor bądź dirty a nie macie pojęcia jak się za to zabrać zapraszamy do współpracy!!

www.grandapropaganda.com
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
prolite
Kontakt:

babolfrKopalnia zajebista ale kompletnie przez nas nie wykorzystana myśle ze dla 5 dropików w calym koninie nie ma sensu targać maszyny obecnie samemu buduje Ns'a w kompletnej dziczy choć niedaloko centrum mista
83360 napisz do mnie chetnie cie oprowadze jesli mimo wsztko zdecydujesz sie zabrać rowerek

Ogólnie w koninie to jest tak ze wiekoszśc co jezdzi to dzieciaki i jak przychodzi moblizacja to nic z tego nie wychodzi

KaKTuSSSOgladam waszą stronke grandapropoganda moze uda sie zrobic nowy dział i zapodawać pomału powstający projekt dirtów
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

nie chodzi o to czy można zrobić nowy dział tylko my oferujemy konkretną pomoc, mamy pewne doświadczenie w sprawach urzędowych więc jeśli chcecie możemy wam pomóc
prolite
Kontakt:

rozumiem nawet myśle jest to owiele wieksza pomoc jesli mozesz pusc mi na priv swoje namiary to sie skontaktuje i pogadamy jesli bedzesz miał czas oczywiscie jak anrazie to pusciłem tylko zapytanie do prezydenta konina czy cos takiego by mogł powstac itp.
cinasek
Kontakt:

Post autor: cinasek »

Został poruszony bardzo ważny temat bo przecież do dobrej zabawy nie wystarczy nam tylko rower trzeba mieć jeszcze gdzie na nim jeździć. Wystarczy mieć tylko jakiś teren a hopki można samemu nasypać zamawiając jakąś małą kopareczke. Nie warto robić trasy na ziemi która nie jest nasza ponieważ prędzej czy później ktoś sie dowie o tej trasie i ją zniszczy. Z kolegami zrobiliśmy już 3 dirt-y w tym 2 już zostały zniszczone na jednym ktoś wybudował dom a drugi zniszczyli wandale ale pozostał jeszcze jeden :D jak narazie sie trzyma ale już jakiś wieśniak zaczą sie pluć że nie może wjechać do lasu traktorem :P
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

cinasek sprawa nie jest taka prosta, trzeba mieć pzowolenie na budowę i wiele innych papierów, taki tor, bądx obiekt w świetle prawa traktowany jest jako budowla i podlega prawu budowlanemu.

prolite czas zawsze się znajdzie, pisz na gie: 2047732 :)
cinasek
Kontakt:

Post autor: cinasek »

No tak wiem nie jest łatwo wiadomo, że tor rowerowy to ostatnia rzecz na którą gmina przeznaczyła by swój budrzet. Taka jest przykra prawda :/
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
ODPOWIEDZ