NWD7+CKD3+KRANKED6 KRK
-
- Kontakt:
j.w.
Było bardzo dobrze , aczkolwiek na trzecim filme (kranked ? nie pamiętam : D) już troche się nudziłem ( bo ileż można oglądać - pro, pro ,pro, znowu pro.... :) ). Najlepszy film wieczoru to ,imho, The Addiction. Wole polskie ,"pół-amatorskie" produkcje , a ta jest jedną z lepszych jaką widziałem ( o ile nie najlepszą ).
Organizatorom pokazu i twórcom The Addiction - Bóg zapłać
PS
A losowanie było ustawione ! :D
Było bardzo dobrze , aczkolwiek na trzecim filme (kranked ? nie pamiętam : D) już troche się nudziłem ( bo ileż można oglądać - pro, pro ,pro, znowu pro.... :) ). Najlepszy film wieczoru to ,imho, The Addiction. Wole polskie ,"pół-amatorskie" produkcje , a ta jest jedną z lepszych jaką widziałem ( o ile nie najlepszą ).
Organizatorom pokazu i twórcom The Addiction - Bóg zapłać
PS
A losowanie było ustawione ! :D
Z dźwiękiem to naprawdę spodziewałem się że jednak będzie coś lepszego. sudifakt w sumie ja też najbardziej chciałem zobaczyć film Szczękiego i oglądnąć sobie jeden epizod z Krankeda VI na dużym ekranie i tyle=P Bo już mam dość slopestylu, backflipów, itp. Pozatym najlepszy motyw to był jak wbił się Sławuś=D
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
Nie smiech nie przeszkadzal w zrozumieniu filmu tylko ogolnie wkurwial maxymalny brak kultury u co po nie ktorych. Sry, ale latajacy popcorn w kinie to byl w 5 klasie podstawowki. A nie wsrod gosci wszystkich grubo po 18. A po tym jak musialem sluchac jak panowaie zamna obgadali pol krakowa mowiac kto zamula a kto nie. Naprawde mialem lekko dosyc. Aczkolwiek nie bylo zle.
Ssij pento