S11 FREE
-
- Kontakt:
Wiesz w sumie, spoko poprawnie jak najbardziej film jest calkiem przyjemny dla oka, ale nurtuje mnie pare pytan. Raz "Jakieś kierunki trzeba wyznaczyć w tworzeniu filmow, bo sie sieczka robi okropna.. " o jakich kierunkach mowisz, zeby wyznaczac pewne kierunki trzeba pokazac cos nowego, nowatorskiego, nie zauwazylem czegos nowego w twoim filmie czy w kwesti ujec ktore tak pieknie nazywasz, kierunki wyznaczaja ludzie tworzacy takie produkcje jak Roam czy nwd w ktorych widac duzo wiecej nowatorskich ujec w porownaniu do twych. Oczywiscie do twoich sie nie moge przyczepic bo sa jak najbardziej poprawne i zlozone bardzo ok, ale to tylko tyle nic poza tym. Kazdy ma prawo do krytki, ale taka krytyke jak w twoim wypadku o addiction powinienes napisac w ich temacie a nie wklejac do siebie i ich obrazac czy im ujmujac, uwazam,ze postapiles nie fer.Taka jest moja opinia, spotkalismy sie na fe takze pamietam rozne twoje zdania na temat roznych filmow takze pozwala mi to wysnuc takie wnioski, takie jest moje zdanie. A i bron Boże nie czepiam sie do s11 i twej tworczosci a do tego jak sie z tym obchodzisz, bo reszta jest poprawna nawet bardzo.pozdro600peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
sun. jak to nie było nic nowatorskiego ? sanki przecież masz,myślałem że sie zleje jak to zobaczyłem :) ogólnie film bardzo dobry choć mi się muzyka średnio podobała ale to kwestia gustu także sie nie liczy.
sun. wogóle na jakiej podstawie porównujesz film wysokobudżetowy (tak się to pisze?) pełnometrażowy do tego ? to wogóle nie ma sensu, rozumiem jak byś porównywał krankeda6 do nwd7 ale tak to nie widze podstaw. jakby co to niechciałem nikogo urazic ani nic podobnego.
Pozdro
sun. wogóle na jakiej podstawie porównujesz film wysokobudżetowy (tak się to pisze?) pełnometrażowy do tego ? to wogóle nie ma sensu, rozumiem jak byś porównywał krankeda6 do nwd7 ale tak to nie widze podstaw. jakby co to niechciałem nikogo urazic ani nic podobnego.
Pozdro
-
- Kontakt:
Sun.
spoko sun. bez zrywów ;)
1) Nowatorski względem produkcji polskich jest sposob zgrania ujec i nuty,
2) Film jest dynamiczny przez to mniej nudny
3) kazdy z rajderów robi w filmie to co robi najlepiej, nie jak nwd czy roamie skoro juz mnie z takimi produkcjami porównujesz : ) - kazdy roder robi to samo prawie w tej samej kolejności
u mnie nypel robi ekstra supermeny, awldziu 36stki, papa backflipy... wszystko jest stopniowane i tego tez szukac ze świeczką..
wojtuś kilka razy bezskutecznie stara sie zrobić 36 na fullu z dropa.. po czym w końcówce filmu gdzie jest juz ciężar muzyki i akcji.. skleja.. a przed nim duzo hardcorowo kozackich akcji ..na koniec rozluźnienie w postaci wesołej wkręty z sankami..
sądze ze filmy bez pomysłu znikają równie szybko jak sie pojawiają
W tym jest wiele odniesień, skojarzeń, nawet słowa piosenek są dobierane pod akcje..
ludzie kiedyś to odkryją.. nie obawiam sie o to..
co do ADICCTION, napisałem swoje zdanie juz w temacie o ADDICTION, nie zjechalem całego filmu, a wybrane jego elementy. Natomiast te które zasługiwały na pochwałę - tę pochwałę otrzymały.
pozdrawiam
spoko sun. bez zrywów ;)
1) Nowatorski względem produkcji polskich jest sposob zgrania ujec i nuty,
2) Film jest dynamiczny przez to mniej nudny
3) kazdy z rajderów robi w filmie to co robi najlepiej, nie jak nwd czy roamie skoro juz mnie z takimi produkcjami porównujesz : ) - kazdy roder robi to samo prawie w tej samej kolejności
u mnie nypel robi ekstra supermeny, awldziu 36stki, papa backflipy... wszystko jest stopniowane i tego tez szukac ze świeczką..
wojtuś kilka razy bezskutecznie stara sie zrobić 36 na fullu z dropa.. po czym w końcówce filmu gdzie jest juz ciężar muzyki i akcji.. skleja.. a przed nim duzo hardcorowo kozackich akcji ..na koniec rozluźnienie w postaci wesołej wkręty z sankami..
sądze ze filmy bez pomysłu znikają równie szybko jak sie pojawiają
W tym jest wiele odniesień, skojarzeń, nawet słowa piosenek są dobierane pod akcje..
ludzie kiedyś to odkryją.. nie obawiam sie o to..
co do ADICCTION, napisałem swoje zdanie juz w temacie o ADDICTION, nie zjechalem całego filmu, a wybrane jego elementy. Natomiast te które zasługiwały na pochwałę - tę pochwałę otrzymały.
pozdrawiam
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
mi sie tak srednio podobal, jakosc kiepska, poczatek byl fajny i ta pierwsza czesc filmu, slopestyle w lodzi i czechy kozzy style ogolnie fajny montaz byl w tym fragmencie filmu, ale potem coraz gorzej i gorzej, zwlaszcza ten kawalek z benderem itp, brak bylo potem napiecia w filmie i gorszy montaz ( moze muza zbyt jednostajna ), i fragmenty z wojtkiem poprostu tak sobie wrzucone tez bez budowania zadnego napiecia, a wiadomo jak wojtus jezdzi i mozna bylo to lepiej zrobic. Bardziej mi sie BWC podobalo i ten filmik krotki jak wojtus 360 z dropa robi. Pozdro
-
- Kontakt:
albo u mnie tyklko tak jest albo u wszystkich ale tamten motyw z manualem na teatralce w którym sie rider zgrał z autem nie jest dokończony:(
a wogle to spoko choć w pewnych momentach miałem wrazenie ze film az za bardzo dynamiczny niektóre świetne akcje chyba zbyt szybko ucięte ....
szacun :)
a wogle to spoko choć w pewnych momentach miałem wrazenie ze film az za bardzo dynamiczny niektóre świetne akcje chyba zbyt szybko ucięte ....
szacun :)
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz
szczeki_y heh:/ to tylko google wiec grafy spodziewac sie wypasionej nie ma co to nie wina Sruby. A co do montazu to walsnie ten fragment do muzy przed historyjka to najlepsza rzecz w calym filmie! Genialny montaz i dopasowanie filmu do muzyki. Poprostu bomba, chociaz jak pisal groochas nie ma taj sily co BWC chociaz nie wiem czemu bo trickasy sa niegorsze napewno:/ Ciekawe co Sruba w PFC4 wkreci :)
-
- Kontakt:
Sulring a czego oczekujesz? jazdy czy montazu? czy moze jakosci? troche nie rozumiem. czemu od razu "na najlepsza polska produkcje mu sporo brakuje" jaka polska? troche nie wpytke... nie ocenia sie filmu na skali krajowej czy swiatowej, tylko ocenia sie taki jaki jest.... tak jak kazdy by patrzyl "jak to jest zrobione", a nie zastanawial sie nad przeslaniem czy cos i od razu porownywal to do tego... tak jak bys powiedzial, ze x-up na bmx jest prostszy on no handa na mtb -.-
oj oj bardzo konkretny film. o ile na produkcjach profesionalnych ciezko o jakies emocje to tutaj ich nie brakowalo...
fantastyczne ujecia, gruube akcje, montaz prawie bdb, ale zgodze sie z kilkoma osobami, ze im blizej konca tym slabiej. Na pewno ten ostatni kawalek kiedy Wojtus smiga troszke popsul calosc, ale sposob nakrecenia jest naprawde ciekawy. Szkoda kilku slabych ujec, ktore mogly byc lepiej rozwiazane.
Jestem dopiero po ogladnieciu i to tak na swierzo pisze, ale moze jeszcze cos dorzuce.
fantastyczne ujecia, gruube akcje, montaz prawie bdb, ale zgodze sie z kilkoma osobami, ze im blizej konca tym slabiej. Na pewno ten ostatni kawalek kiedy Wojtus smiga troszke popsul calosc, ale sposob nakrecenia jest naprawde ciekawy. Szkoda kilku slabych ujec, ktore mogly byc lepiej rozwiazane.
Jestem dopiero po ogladnieciu i to tak na swierzo pisze, ale moze jeszcze cos dorzuce.
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!