Jakie znacie fajne miejscowki do streetu w Krakowie? Bo na AGH mam juz zjezdzone all tak samo i zaczynam się nudzić... Tylko nie piszcie o nieśmiertelnej magdalence bo ja tam i tak gówno zrobie:/ chodzi mi o coś w stylu: schody, murki, większe półki itp. Opisy i mapki najlepiej na gg bym prosił:D:2089249
Launor jestes z Krakowa ta??? To skoro tak to pojezdzij po miesice i poszukaj. Co ktos Ci mapodac, ze na tej ulicy i tej jest elo murek itp? Sam zacznij szukac? A jezeli nie umiesz wykorzystywac przeszkod ktorych jest naprawde u was w ****. Tzn, ze nie umiesz jeszcze jezdzic.
no jak to- magdalenka :) heheh :) cos tam jest ale beardzo malo , praktycznie nie ma gdzie jezdzic( jesli chodzi o taki praedziwy street), musisz zadowalic sie magdalenka , skateparkiem na kurdwanowie na ktory po 10minutach wbija drechy, i skateparkiem na widoku , a no i piaskowcem kolo Grunwaldzkiego :) ale dostrzegłem to ze jak sie juz umie torche jezdzic to mozna jezdzic na byle kawalku asfaltu z kraweznikiem :)
Sulring To juz nie mozna sie spytac? Nie chodzi mi o to zeby ktos podawal mi dokladnie ulice i miejsce jednego murka tylko o jakieś większe "kompleksy streetowe:P". Co do tego jak jezdze to nie jest to jakas wielka rewelacja bo rower mam od czerwca a jezdze od wrzesnia ale zeby cos umiec trzeba trenowac:P
kurde ludzie chcecie jezdzic po streecie w krk to piszcie i sie razem posmiga. Bardzo chetnie tez poszukam miejscowek a juz troche podpatrzylem xD w niedziele tez mam zamiar smigac wieczorkiem po miescie to jak cos mozemy sie ustawic.