Siema, tak sobie ostatnio uświadomiłem ze nie widzialem ani razu pana Darrena robiącego fikołka...ani w filmach ani w Drop inie. W NWD7 wygląda jakby próbował kiedy mu rower poleciał 10m w powietrze. Troche to dziwne patrzac jak robi inne wyczesne tricki z niesamowitą łatwościa
moze poprostu uznał ze nie ma sensu sie tego uczyc... i tu sie zgodze z nim. spojrzcie co on wyprawia na rowerze :] zwykły backflip nie jest juz taki widowiskowy przy jego sztuczkach.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
i co z tego ze nie robi flipow?? ja sie np ciesze, przynajmniej nie leci on na mode flipowa z combo. od tego sa inni, a on jest od 36 z dropow i wogle, supermanow:P Ja sam np tez nie mam zamiaru sie uczyc flipa, wole umiec inne tricki niz akurat to. wole zrobic 360 tailwhip albo double, lub 720. albo 360 barspin z dropa. dla mnie to jest bardziej pociagajace.
pogo jestem dokladnie tego samego zdania. chlopak ma satajl i skilla ktory w zupelnosci wystarczy. sebonk chodzi ci o tego z nwd7 :) na crankworxie... dla mnie mega HC! w zyciu czegos takiego nie widzialem
Darren umie flipa, robił go kiedyś czesto jak jeszcze nie jezdził na mtb tylko w bmx, lecz miał powazny upadek przy fikołku i od tamtego czasu nie robi....
zwłaszcza ze robił a bmx a przesiadł sie na mtb gdzie wszystko jest troszke inne
Berrecloth jest akurat riderem tej klasy, ze nikt absolutnie nie ma mu za zle, ze nie robi flipow na pokaz. Swoja droga to ciekawy, tabloidowy temat :]