czy wszędzie tak jest????
czy wszędzie tak jest????
mam pytanko jak sobie radzicie z POLICJA i STRAŻĄ MIEJSKĄ ??? chodzi mi qurwa o to że przyczepiają się do wszystkiego do małych dropków z murków, schodów itd....czy żeczywiście jest takie prawo że w parkach nie można jeździć skakać po schodach, przecież w razie wywrotki to moja sprawa czy mam odpowiednią ochronę ciala (zbroja, kazk itd)........
pozdro1200
"trzymajmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"
pozdro1200
"trzymajmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"
lasek
-
- Kontakt:
zabronic ci nie maja prawa dopuki w widoczny sposob nie niszczysz wlasnosci publicznej , pozatym jak guma mozna zniszczyc beton czy kanien, poprostu chlopaki nie maja co robic i sie czepiaja, ja zawsze wdaje sie z nimi w dyskusje i jak widza ze nie moga mnie przegadac albo zbalamucic swoimi madrosciami to daja spokoj, wejdz sobie na strone rzadowa i poczytaj dziennik ustaw, jak wypalisz jakims paragrafem (szczegolnie do straznikow wiejskich) to sie od********
Local Swinga-Swinga
Mnie sie policja nie czepia. Czepia sie za to ochrona stacji WKD ( jak jezdze po Komorowie ). Raz z kumplem skakalismy tam po murkach i jakas raszpla z administracji wezwala ochrone ze niby niszczymy wszystko po kolei. Ale ci z Zubrzyckiego to straszne cioty i niepelnosprawnej staruszki w ciazy by nawet nie zlapali a co dopiero kogos na bike'u... Ale od tamtej pory za kazdym razem jak nas widza to sie dopierdalaja... :(
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
ja dzisiaj miałem fajną akcyjke, jest pomnik skóry jest zrobiony ze stopni,takich jak by kolejnych platform ,na końcu wszystkie platformy końcża sie w jednym miejścu i jest obok ławeczka, wiec świetna miejsce na dropa wiec jak zwykle już sie rozpędzam baunny hopy na te stopnie i drop... a tu przy ławce siedziały dwa żuliki których własnie spisywali polijanci, wylądowałem jakieś 25 cm od tego policjanta,nie małe żdziwko miał, aha to wszystko było ze słychawkami na uszach...... :)taż że nie słyszałem komętarzy
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
stinky chcialbym tak jak piszesz ale w malych miescinach to sie nie uda. wszyscy wiedza ze psy to straszne buce ale strasznie pamietliwe buce, podpadniesz raz i nawet za takie hala jak proponujesz moga cie odrazu spisywac jak cie zobacza z chooj wie kad.kumpel raz im spierdolil i sie czeszyl, ale tylko tydzien bo wtedy po pijaku cieplutki wraca i o patrz, akurat ta sama menda.
-
- Kontakt:
hie hie;] ja wczoraj mialem fajna sytuacje... nie wiem dokladnie co to za ulica byla, ale calkiem przyzwoita:D w strone wisly... i jade sobie razem z bratem na manualu srodkiem i nagle jakis samochod jedzie za nami i myslac, ze to taxowka dalej sobie jade srodkiem (moj brat tez) bo myslalem, ze nas wyminie, ale po pewnym momencie jak juz cos za dlugo jechala ta taxowka za nami sie odwrocilem , patrze a tu radiolka:D z 15-20 s. im droge zajezdzalismy hehe, a ci tylko nas opieprzyli (nawet sie nie za3mali) i pojechali sobie dalej;] aaaaaa i co najwazniejsze, 997->mlodziki;] to wszystko jasne...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
A ja sobie ostatnio przejezdzam na pasach na zielonym swietle oczywiscie a tu mi radiowóz zajezdza droge i policjant, taki spaślak z łokciem za szyba mówi ze po pasach z rowerem sie przechodzi a nie przejezdza to ja nato ze nie zajezdza sie drogi rowerzyscie, a on na to "zeby to bylo ostatni raz". No juz qurwa nie mieli sie do czego przyczepic... masakra
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712