A może Wy zaproponujecie Mi temat...???
A może Wy zaproponujecie Mi temat...???
Dzieki już za samo wejście...:)
Mam mały problem, gdyż... obecnie jestem na ostatnim roku i chce pisać pracę licencjacką na temat DH. Wszystko spoko, ale problem dotknąl mnie na przedbiegach... nie potrafie sprecyzowac tematu.
JAKI DAC TEMAT PRACY??? POMÓŻCIE, NIE DAJCIE WASZEMU BRATU MĘCZYĆ SIĘ Z TYM SAMEMU...:)
Pozdrawiam i z góry dziekuje za ewentualne odpowiedzi:)
Mam mały problem, gdyż... obecnie jestem na ostatnim roku i chce pisać pracę licencjacką na temat DH. Wszystko spoko, ale problem dotknąl mnie na przedbiegach... nie potrafie sprecyzowac tematu.
JAKI DAC TEMAT PRACY??? POMÓŻCIE, NIE DAJCIE WASZEMU BRATU MĘCZYĆ SIĘ Z TYM SAMEMU...:)
Pozdrawiam i z góry dziekuje za ewentualne odpowiedzi:)
gili gili :P
Mój kierunek studiów to Turystyka i Rekreacja.
Prace moge napisać pod każdym praktycznie katem, poczawszy od historii skończywszy na planach na przyszłość tego sportu. Chodzi i zjazd:)
Usrałem sobie, że na[iszę o tym pracę, ale jak narazie nie moge tematu sprecyzować, promotor mi nie pomoże, bo twierdzi, że nie zna tematu, więc pozostajecie mi Wy ze swoimi podpowiedziami, opiniami, propozycjami, a przede wszystki chęciami.
Prace moge napisać pod każdym praktycznie katem, poczawszy od historii skończywszy na planach na przyszłość tego sportu. Chodzi i zjazd:)
Usrałem sobie, że na[iszę o tym pracę, ale jak narazie nie moge tematu sprecyzować, promotor mi nie pomoże, bo twierdzi, że nie zna tematu, więc pozostajecie mi Wy ze swoimi podpowiedziami, opiniami, propozycjami, a przede wszystki chęciami.
"Najsłabszy czynnik w dh - człowiek, czyli nie sprzęt jest najważniejszy"
"DH - czy da sie na tym zarobic ?"
"DH - czy da sie na tym zarobic ?"
Skoro Turystyka i Rekreacja to zproponuj "Wpływ kolarstwa ekstremalnego na rozwój turystyki regionalnej w Polsce. Omowienie na przykładzie Ustronia, Szczyrku, "Stolicy polskiego kolarstwa zjazdowego" - Myslenic, itp". Oczywiscie wybierz sobie nazwe miejscowosci, przejedz sie do wybranej, ustaw sie na rozmowe w Urzedzie Miejskim lub gminnym, popros o dane statystyczne regionu itp. Promotor powinien wystawic zaswiadczenia, zebys nie mial problemow w zbieraniu informacji.
www.foesracing.com
Mój kierunek znajduje się w Państwowej Podhalańskiej Szkole Zawodowej, a wykladowcami są profesorowie z AWF Kraków. Dotychczasowe tematy dają już mi jakąś koncepcje:) ale ja tu jestem, obserwuje forum i któryś temat pewno stanie sie moim przewodnim w pracy... Musi to być praca podparta bibliografią, lub praca badawcza... szczerze powiem, że nie wiem jak sie zabrać do tego, ale... jest juz opcja pobuszowania po Urzedach Miejskich "miejscowości downhillowych" i zbadać wplyw tej odmiany kolarstwa na turystyke w regionie... Nadal czekam, ale widze, że jednak jesteście chetni pomóc...
CHWAŁA I SZACUNEK WAM ZA TO!!!
CHWAŁA I SZACUNEK WAM ZA TO!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: