witam, prosba do wszystkich fotografow ktorzy dzis byli na zawodach i robili zdjecia;) wrzuccie zdjecia na www.TEAM.bull-horn.com , na lewo w menu jest opcja dodaj zdjecie... do albumu DH Snow 17.XII.06 niech wszystkie zdjecia beda na jednej stronce...:) pozdro
witam ja wlasnie dodaje swoje wypociny do .rar i wrzucam na serwer dla chętnych.... bo nie wiem czy sens zebym wrzucił kolo 100 zdjęc:> pozdrower odezwe sie wieczorkiem
Rower bedzie dla mnie ważny do końca świata i jeden dzien dłużej =)
gg->1522648<-
aaaaale ja nie mam zamiaru obrabiac kazdej fotki do rozmiaru 1000x1000:P przeciez chyba do smierci bym to robił albo bym miał za duzo wolnego czasi:P wrzucam na serwer w .rar i kazdy sobie sciągnie i foty i filmy....
Rower bedzie dla mnie ważny do końca świata i jeden dzien dłużej =)
gg->1522648<-
spoko to ci co moga niech wrzuca na strone a ci co wola spakowac bo jest tego duzo to niech wrzuca na jakis dobry serwer a ja sciagne poobrabiam i dam na stronke:)) pozdro
Wojtii filmiki do wica ida, zeby całosc była premierą, a nie zeby ludzie zobaczyli wszystkie filmiki co widzieli tylko ze zlozone do kupy..:) tak bedzie lepiej. poczekac trzeba kilka dni
zdiec nie mam ale jak najwiekrzy KRETYN z powodu roztargnienia , zimna ,przemoczenia i z wlasnej glupoty ekhm ...........ZOSTAWILEM KASK NA DACHu auta podobno ktos jechal za nami zeby go oddac wiec prosze o kontakt
niebyl to zaden firmowy kask Ventura Bialo -czerwony integral (biala czszeka i daszek przechodzace w plomienie na czernone tlo)W KASKU WLOZONE BYLY BIALO CZARNIE REKAWICZKI 661 COMP Szcesliwemu znalazcy stawiam browara DZIEKI !!!!!!!!