Co sadzicie o tym rowerze???????????
Co sadzicie o tym rowerze???????????
http://www.allegro.pl/item148518848_spe ... hayes.html
Napiszcie wasze opinie na temat tego roweru, ile on jest wart,i moze ktos zna jego przeszłośc bo zastanawia mnie czemu jest pomalowana, i czy sprzedawca napisał cała prawde o tym rowerze(moze ktos cos wie co nie jest napisane)??????
Napiszcie wasze opinie na temat tego roweru, ile on jest wart,i moze ktos zna jego przeszłośc bo zastanawia mnie czemu jest pomalowana, i czy sprzedawca napisał cała prawde o tym rowerze(moze ktos cos wie co nie jest napisane)??????
Miły
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krzywa pochodzi z big hita z 2004r ciezko by dostac sam jeden ten element i jeszcze nigdy niewidzialem zeby go ktos spzedawal bysle ze jest to bighit 2004r ( taki jak moj ) pomalowal bo pewnie chcial zmienic kolorystyke ja mojego tez zamiezam pomalowac w przyszlosci bo juz troszke obdrapany :) a zeby ta rame polamac to trzeba byc magikiem ... I moim zdaniem lepsze kolo 24 na tyl geo jest swietna i jezdzi sie bosko !! pozdro
http://tiny.pl/rqbn
Re: Co sadzicie o tym rowerze???????????
Rower przemalowany - to zawsze rodzi pytanie czy aby nowy lakier nie ma na celu ukrycia wad, pęknięć, wyklepanych wgnieceń.
Zapytać jaki oryginalnie rama miała kolor - pomoże zidentyfikować rocznik. Bo Big Hity z 2004 na pewno nie miały DHX fabrycznie montowanych. Wniosek - rama to składak, albo przynajmniej miał zmieniony damper.
Łącznik (stawiam, że magnezowy) wygląda identycznie jak ten z modeli 2003 (Expert i Pro). Poza tym te ramy miały oryginalną konstrukcję na tylne koło 24" i NIE WCHODZIŁO tam kółko normalne 26".
Jeżeli gość pisze, że ten wachacz 26" jest dokupiony - spytać jakiej firmy. Są może dwie firmy na świecie robiące takie wachacze do Speców.
Zapytać jaki oryginalnie rama miała kolor - pomoże zidentyfikować rocznik. Bo Big Hity z 2004 na pewno nie miały DHX fabrycznie montowanych. Wniosek - rama to składak, albo przynajmniej miał zmieniony damper.
Łącznik (stawiam, że magnezowy) wygląda identycznie jak ten z modeli 2003 (Expert i Pro). Poza tym te ramy miały oryginalną konstrukcję na tylne koło 24" i NIE WCHODZIŁO tam kółko normalne 26".
Jeżeli gość pisze, że ten wachacz 26" jest dokupiony - spytać jakiej firmy. Są może dwie firmy na świecie robiące takie wachacze do Speców.
Junior/G3R
www.g3riders.com
www.g3riders.com
Dlatego nie podoba mi się, że cała rama jest przemalowana. Mnie też to wygląda na "składaka" z kilku ram. Damper "od sasa", wachacz "od lasa".xxxxxx pisze:yoonior ja znam jedna taka firme , ktora nie robila samego wachacza tylko razem z tym "elementem łączącym - z magnezu " wiec troche dziwna ta rama , jakas poskladana z 3 innych? xD To tak jak niektore sprowadzane samochody :-)))))
Michał DH -
Co to za część, którą nazywasz "krzywe"? Możesz użyć angielskiego określenia?
pozdr.
Junior/G3R
www.g3riders.com
www.g3riders.com
-
- Kontakt: