DC vs. Zumbi

ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Schodek (nikom?) nie trzeba. Poświęć sobie trochę czasu na naukę takich trudnych dla niektorych sztuk jak retoryka oraz erystyka. Nie chodzi o semantyczne rozumienie twoich wypowiedzi tylko o sposób argumentacji o logikę. Oczywiście również teraz nie spodziewam się abyś zrozumiał o co mi chodzi.

emhyr nie dolewaj oliwy do ognia. Chyba że ci bardzo zależy. Ogólnie uznaliśmy że rama jest do CZEGOŚ podobna i tyle. Nic poza tym. Ani plus ani minus.

Schodek - tak znam maszyny skrawające. Swego czasu miałem kontakt z obrabiarkami numerycznymi, zarówno frezarki jak i tokarki, również rewolwerowe. Znam proces i technologie spawania aluminium, metody obróbki cieplnej tego surowca oraz ulepszania chemicznego. Wiem że taki pic na wodę jak ISO 9001 jest w zasadzie mało istotny dla kontrahentów którzy wymagają wysokiej jakości zamawianych przedmiotów. Ważne jest jak często modernizowany jest park maszynowy i jak drogie są obrabiarki w danej firmie. Papierologia nikogo nie interesuje bo to nie certyfikaty wykonują elementy. W zasadzie to nie wiem dlaczego do mnie uderzasz z tym pytaniem o jakość ram Zumbi ale to inna sprawa.
www.foesracing.com
Bomber_GD
Kontakt:

Post autor: Bomber_GD »

Ej mam pomysl:

BIJCIEC SIE WSZYSCY NA WSZYSTKICH !!! WIEJSKIE SOLO I ZOBACZYMY KTORA RAMA LEPSZA !!!!!
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

ReplaY...a o co Ci chodzi ???

Skoro znasz procesy to czego nie chcesz pojąć....:)) Ze się nie da ??? Że w Mielcu....czy że tak z nudy ???

A pytam bo ciekawi mnie czemu tak doświadczona osoba ( jak się okazuje ) tak bije pianę w temacie w którym wie wszystko :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ReplaY
Kontakt:

A gdzie ja biję pianę? Nie wmawiaj mi czegoś czego nie robię.

Bomber - http://www.mamdomene.com/hlink/men.jpg - na gołe klaty :-D
www.foesracing.com
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

proponuje zamknac ten temat bo juz od jakis 2 stron niema nic wspulnego z zadanym pytaniem....
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

po obejrzeniu zdjec musze powiedziec ze zumbi bardzo mnie zaskoczylo in plus byc moze przybywa kolejny kandydat na nowa rame w nastepnym roku Schodek ile to ma skoku? teraz czekam na opinie po testach no i na najwazniejsze: cene
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Tryton
Kontakt:

Post autor: Tryton »

do mnie przemawa to, ze zumbi jezdzi szybciej niz DC, kto nie wierzy niech obejrzy jak chłopaki z myslenic pieczywem jezdza, na filmie "Ride in Peace" swietny film
HARTKOR FAKKER
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

Tryton pisze:do mnie przemawa to, ze zumbi jezdzi szybciej niz DC, kto nie wierzy niech obejrzy jak chłopaki z myslenic pieczywem jezdza, na filmie "Ride in Peace" swietny film
jak do ku**y można napisać że zumbi jeździ szybciej od DC ? człowieku widziałeś kiedyś jak rower sam jeździ ? bo ja nie... tak dla wytłumaczenia to rowerzysta jeździ na rowerze a nie rower sam... zwątpiłem w ludzi... i w te forum ale to już dawno...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Trytonspadlem z krzesla,ale ok :D
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tryton
Kontakt:

Post autor: Tryton »

wojtek1111piotrex na zartach to wy sie jednak chłopy zanacie...
HARTKOR FAKKER
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Trytonufffff.jak to dobrze ze sie nie znam..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

ReplaY
Kontakt:

Mnie nic nie zastanawia. Nawet jak chłopaki czerpali inspiracje jedną konstrukcją czy drugą to jakie to ma znaczenie? Problem pojawi się wtedy gdy padną stwierdzenia że to ich oryginalny, nie powtarzalny design. Loko - olej to wszystko mów że inspiracją do zaprojektowania tej ramy było zawieszenie z wirtualnym punktem obrotu i można sobie wszelkie pretensje wsadzić gdzieś. Ja osobiście czekam na testy tej ramy. Może w BA? Powodzenia.
www.foesracing.com
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Wydalo mi sie bardzo podobne wiec dalem tu. albo designerska latwizna. Co by to nie bylo jet bardzo podobne. Ale nie mowia skad pomysl to tez nie oceniam ale jak widac zadna innowacja to to nie jest.
papierz
Kontakt:

Post autor: papierz »

Chłopcy.. kłucicie się jakstare małżeństwo.. nie ważne czy Zumbi jest podobne do karpiela czy to do tego czy tamto do tamtego... ważne jest to.. jaka jest cena i czy rama jest warta tej ceny... osobiście niepodoba mi się Zumbi.. chociaż możecie pomyśleć że mowie tak bo DC mnie sponsoruje.. nie to nie dla tego.. to dla tego że moim zdaniem ramy DC są o wiele lepsze od ram Zumbi... Wkońcu dużo osób jezdzi na DC a to chyba o czymś świadczy... najbardziej z wszystkich ram DC polecam DC Akita.. jest to nalepsza rama.. do wszystkiego.. zkok tylnegokoła jest mały wienc da się spokojnie poskakać na dirtach.. ale można również pojechać sobie na lekkie fr lub dh... pozdr.
mosh
Kontakt:

Post autor: mosh »

patrzcie się!!!!!!!!!! Papież doczekał się swojej chińskiej podróby!!!!!! PAPIERZ, hehe jakiś kolejny "prowokator". Ciekawe, kto mu płaci? DC, Nikom, Dzikus ? A może MOSSAD.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

hahaha si aj ej mu placi !!! niezla podroba :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
papierz
Kontakt:

Post autor: papierz »

mosh Obraziłes mnie tymi słowami.... niejestem żadną podróbą... nie jestem prowokatorem... jestem prawdziwy

-Przemooo- sij mi jaja
ODPOWIEDZ