ODDAM W DOBRE RECE!! WEJDZ!!

gazela_bike
Kontakt:

ODDAM W DOBRE RECE!! WEJDZ!!

Post autor: gazela_bike »

Witam moze temat troche głupi ale mojemu psowi, suczce urodziły sie szczeniaki i nie mam co z nimi zrobic:( Oddam pieski w dobre rece komus kto da im dach na głową i miseczke z jedzeniem mam ich piec i sa to kundelki carne z białymi koncowkami łap i niektor maja biały brzuch moze troche głowki sa bardzo sliczne maja 2 dni czyli były by tak za 3 tygodnie do 5 zalezy jak z matką ich, nie wiem ile trzeba czasu zeby mozna wziasc ich od matki. Odbior tylko i wyłacznie osobisty ze wzgledu na "towar" pozdrawiam
PS. Ilosc i czas ograniczona poniewaz ogłosiłem to tez w innych mediach i reczach tego typu
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

szkoda ze z Zabrza jestes, bo bym sie skusil... ;/ szkoda ale zycze Ci zeby wszystkie trafily w dobre rece, bo psiaki to naprawde fajna sprawa :) pozdrawiam
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Ja mojego "Bombera" znalazłem na działkach (jakiś bezduszny h** go wyrzucił) prawdopodobnie z samochodowego bagaznika, bo jak na początku przychodziłem z nim koło samodu i otwierałem bagaznik to sie bał panicznie... ale juz się przyzwyczaił. Tylko że niestety nie może jeździć bo żyga w aucie :/

Jescze jest głupi bo młody, ale powoli się już uczy.

(oczywiście postu nie należy traktować jako jakiś sposób rozwiazania problemu) ale lepiej że ktoś go wyżucił niż miałby utopic, zakopać etc.

Pozdrawiam,
Bloszek
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

"psowi" : ]
ODPOWIEDZ