Witam...
Jest taka sprawa mam 300zł na korbe(NOWA) typu MTBMX pakiet mtb Rama DM DirtStreet i nie wiem co wybrac
1.Reborn cobra(ona troche mnie mniej interesi ale piszecie w roznych tematach ze jest dosc dobra ale czy napewno?),
2.WTP Salt
3.Jakas MTB: huselfelt ,moze cos innego ma miec pakiet obowiazkowo...
ja sie podłącze... bo nie chce zakładac nowego podobnego topicu... co myslicie o dartmoor react + stary suport truvativ zwykły (mini isis albo jakos tak)? do streetu, ramka destroyer jump... czy lepszy reborn cobra??
Reborn bdb korba za niewielkie pieniądze, do dirtu idealna(sam uzywam), jednak jeśli dużo skaczesz często bedziesz musiał ją rozbierać--->smarowac--->rozbierać--->smarować--->rozbierac--->smarować....wkurwiające to
Czy weźniesz haselfelta czy dartmoora, czy jakies inne RPMy itp to wiedz ze różnią sie one bardzo niewiele, jedyie minimalnie korpusem i ceną. Natomiast Holzfeller dlatego jest droższy i dlatego lepszy bo jest z lepszej mieszanki aluminium 7050TV dzięki czemu ta korba musi wiecej wytrzymac od pozostałych.
Pozdrawiam
Reborna nei biez bo to gowno. Suport rozjebal sie w 3 tygodnie (byl dobrze skrecony bo zaraz jakis idijota mi z tym wyskoczy) A gwary oczywiscie nie uznali wiec wez cos innego :)
Osobiście polecam korby bmx (mam cobre i sie trzyma, bdb stosunek ceny do jakości) jak chcesz więcej kasy a nią przeznaczyć to bierz WTB salty, mtb raczej odradzam (miałem hussefelta i zjechał mi sie isis)
Poszukaj opini w SPRZĘTOWNI.Ja odradzam husselfelta howitzera bo mam i szybciutko sie wyrobił na ISIS-e. Co do Holzfelera miałem tylko w ręce, ale wrażenie robi b.dobre.