Cos wiecej na temat trasy w Pułwach
Cos wiecej na temat trasy w Pułwach
Siema zlomowcy....
pytanie od tych ktorzy byli.... jak wyglada ta traska na ktorej ma sie odbyc oboz jak dlugo trwa zjazd i jaka dluga jest ta trasa? Wyciag bardzo sie wlecze? No i czy warto na oboz do Jody i Siary
pytanie od tych ktorzy byli.... jak wyglada ta traska na ktorej ma sie odbyc oboz jak dlugo trwa zjazd i jaka dluga jest ta trasa? Wyciag bardzo sie wlecze? No i czy warto na oboz do Jody i Siary
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
zdjecia tras mozecie zobaczyc w galerii na www.dhslaves.com
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Jeśli chodzi stricte o traske, to soti ona u mnie zaraz po wierchomli. Nie jest długo ale za to konrketna. Na początko hop 90stopni w lewo, pozniej dabel, z 5 band, ostra scianka, pozniej znowu scianka, hopa, ciasne zakrety miedzy drzewami, dropik, zawijasy miedzy drzewami, dwa gapy (jakies 8m), pozniej ostatnio hopa nad rzeka i prosta do mety =]traska jest super, mozna sie troche nauczyc.
Zadales pytanie o wyciąg. to jest to NAJSZYBSZY wyciąg w polsce. Jak mysle o wierchomlii to mnie krew zalewa....
tam sie jedzie na gore z minute.
Mowilem otrasce zjazdowej, bo nsow jeszcze nie skonczylismy, ale juz jest dosc duzo zrobione.
Zadales pytanie o wyciąg. to jest to NAJSZYBSZY wyciąg w polsce. Jak mysle o wierchomlii to mnie krew zalewa....
tam sie jedzie na gore z minute.
Mowilem otrasce zjazdowej, bo nsow jeszcze nie skonczylismy, ale juz jest dosc duzo zrobione.
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
rosaByłem tam w tym sezonie chyba z 10 razy i w tym 2 razy po 4 dni i 2 razy po dwa dni :) i co? I chcę jeszcze!!!
Jeśli myślicie, że trasa będzie krótka, nudna i bez emocji to was miło zaskoczy. I wcale banalna nie jest jakby się mogło wydawać, już kilka osób się na niej połamało... :]
Dla mnie trasa jest mega, polecam ją wszystkim! :)
Pozdrower!
Jeśli myślicie, że trasa będzie krótka, nudna i bez emocji to was miło zaskoczy. I wcale banalna nie jest jakby się mogło wydawać, już kilka osób się na niej połamało... :]
Dla mnie trasa jest mega, polecam ją wszystkim! :)
Pozdrower!
-
- Kontakt:
Trasa mega!!!Prawie caly sezon tam spedzilem i nastepny tez tam bede siedzial. Jedzie sie oczywiscie zaleznie od skilla 1:30-2:00 :) wyciagiem w gore hmmm kolo 3-5 minut?No i caly obiekt wyglada jak whistler :) NS'y sa swietne duzo zabawy naprawde a na przyszly sezon beda juz pewnie skonczone dzieki ekipie z Rzeszowa ;) szacuneczek
I z tego co slyszalem ma byc 4x wykladany jakas kostka .... ameryka :P
Polok i jak tam przymiarki do VPFREE? :) dasz sie przejechac?:D
I z tego co slyszalem ma byc 4x wykladany jakas kostka .... ameryka :P
Polok i jak tam przymiarki do VPFREE? :) dasz sie przejechac?:D
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Trasa Bardzo fajna, PRZYJEMNA i bardzo urozmaicona (ciezko sie znia znudzic) :) Oby wam na obozie udało sie SŁONECZNIE bo błotko tam jest przewalone lepkie jak gow... i wtedy jazda juz nie jest taka jak powinna
ROSA - jak nie przyjedziesz nie zjedziesz to w zyciu sie nie dowiesz bo to co kazdy pisze to jego zdanie a tobie za ch... wafla PUŁAWY moga nie podejsc!!!
Boruta - ale juz umiejetnosci schodzenia z bike w odpowiednim momencie masz wiec za rok bedzie lepiej :)
Spaw - a nie miales smiagac zarabiac na nowego BIKE ??
Polok rowerek masz miodzio po kij zmieniac :)
POZDRAWIAM !!!
ROSA - jak nie przyjedziesz nie zjedziesz to w zyciu sie nie dowiesz bo to co kazdy pisze to jego zdanie a tobie za ch... wafla PUŁAWY moga nie podejsc!!!
Boruta - ale juz umiejetnosci schodzenia z bike w odpowiednim momencie masz wiec za rok bedzie lepiej :)
Spaw - a nie miales smiagac zarabiac na nowego BIKE ??
Polok rowerek masz miodzio po kij zmieniac :)
POZDRAWIAM !!!
RodDobrze gada, trasa nie musi wam wcale podejść. Nie znam człowieka, któremu trasa nie podobałaby sie. Jak widać wyżej nawet tam połamani sobie ja zachwalają ;)
Dla mnie trasa nie jest łatwa i żeby ją przejechać całą w dobrym czasie musisz sie troszkę napracować :)
Spawacz666z VP zobaczymy :) Zrobiłem kosmetyczne zmiany w swoim i narazie o nim nie myśle bo jestem zaangażowany w projekt "sztywniak" :] brakuje mi już tylko kół :D
Dla mnie trasa nie jest łatwa i żeby ją przejechać całą w dobrym czasie musisz sie troszkę napracować :)
Spawacz666z VP zobaczymy :) Zrobiłem kosmetyczne zmiany w swoim i narazie o nim nie myśle bo jestem zaangażowany w projekt "sztywniak" :] brakuje mi już tylko kół :D