Ankiety na forum ,da się?
Hym...:) Tak się zastanawiałem w jakim celu te ankiety i jakie mają one miec znaczenie ??? No i jakie widzicie tematy tych ankiet ?? Czy mają być typu : masz amor o skoku 100,130,150+
albo : Wolisz RS od RST :)
...powaga :0)
śniegiem wypchane kieszenie :)WIERCHOMLA
...powaga :0)
śniegiem wypchane kieszenie :)WIERCHOMLA
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek, nie, nie takie sondy... Wiele jest postów z pytaniami, a sonda to udogodnienie dla pytającego jak i odpowiadającego.
[=Groove=], uważasz, że w poście nie znając się a rzeczy można odpowiedzieć? Powiem Ci, że można i często to tu widać :/ Jedna osoba napisze tak jak uważa i następne 10 postów to powtórki tego pierwszego, dopóki ktoś wyrazi SWOJE zdanie...
Sonda to dobre rozwiązanie, przynajmniej na takim forum jak te, gdzie jest dużo ludzi, i nawet jak ktoś będzie specjalnie oddawał "mylące" lub "nieprawdziwe" odpowiedzi to możemy liczyć, że większość odpowie tak, jak trzeba lub uważa...
Jestem za :)
[=Groove=], uważasz, że w poście nie znając się a rzeczy można odpowiedzieć? Powiem Ci, że można i często to tu widać :/ Jedna osoba napisze tak jak uważa i następne 10 postów to powtórki tego pierwszego, dopóki ktoś wyrazi SWOJE zdanie...
Sonda to dobre rozwiązanie, przynajmniej na takim forum jak te, gdzie jest dużo ludzi, i nawet jak ktoś będzie specjalnie oddawał "mylące" lub "nieprawdziwe" odpowiedzi to możemy liczyć, że większość odpowie tak, jak trzeba lub uważa...
Jestem za :)
-
- Kontakt:
nie widziałeś nigdy poważniejszych ankiet ????Schodek pisze:Hym...:) Tak się zastanawiałem w jakim celu te ankiety i jakie mają one miec znaczenie ??? No i jakie widzicie tematy tych ankiet ?? Czy mają być typu : masz amor o skoku 100,130,150+
...powaga :0) )WIERCHOMLA
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
specjalized Widziałem i nawet wiem w jakim są celu :))
...ankieta to badanie rynku w konkretnym celu pod konkretne potrzeby( sponsor) :)
...większość ankiet na rynku nie ma znaczenia dla normalnego bikera :) i tak po swojemu wybiera....
A WIERCHOMLA - KOZAK, i z rowerami wywiozą :)
...ankieta to badanie rynku w konkretnym celu pod konkretne potrzeby( sponsor) :)
...większość ankiet na rynku nie ma znaczenia dla normalnego bikera :) i tak po swojemu wybiera....
A WIERCHOMLA - KOZAK, i z rowerami wywiozą :)
-
- Kontakt:
[=Groove=] Taka ankieta to zamęt sieje !!!!! Gdzie do BH Norco ;)????
...jak ktoś się chce konkretnie czegoś dowiedzieć to zapyta na forum i dostanie opis wad i zalet danego modelu.
Można zrobić ankietę : MASZ SZTYWNEGO CZY MIEKKIEGO ??? Tylko że i tu może sporo ludzi skłamać ....:0)) Hihiii i takie dane będą zakłamane !!
POzdro i do zobaczenia w Wierchomli gdzie szczyty widac :))
...jak ktoś się chce konkretnie czegoś dowiedzieć to zapyta na forum i dostanie opis wad i zalet danego modelu.
Można zrobić ankietę : MASZ SZTYWNEGO CZY MIEKKIEGO ??? Tylko że i tu może sporo ludzi skłamać ....:0)) Hihiii i takie dane będą zakłamane !!
POzdro i do zobaczenia w Wierchomli gdzie szczyty widac :))
heh, nie jestem zwolennikiem wielu zmian (choćby tego forum ze starego na nowe), ale ankiety wydają mi się dobrym pomysłem. Bywało kilka takich tematów (niestety teraz ich nie przytoczę), które cośtam wprowadzały, zakładający pytał o opinię i przez 6 stron każdy pisał 1/ 2, lub a/b/c... źle się takie coś czyta, a boom na ankiety nie wybuchnie, jeżeli nawet, to w koncu jak każda zabawka - znudzi się i pozostanie jako użyteczne narzędzie.
-
- Kontakt:
specjalized
Tylko trzeba by było się zastanowić nad tym co schodek pisał, czyli nad wartością merytoryczną takich ankiet. Nacisnąć głupi przycisk jest łatwo, ale dać coś na poparcie swojego zdania jest już trudniej.
Tematy w których odp. brzmią tylko a/b 1/2 zdarzają się strasznie rzadko.
Mimo to uważam, że można by je wprowadzić na próbę, chociaż znając małoletnich użytkowników naszego forum zaraz zalałaby nas fala durnych ankiet typu "Full czy sztywniak", "Marzocchi, Manitou, RS, czy Suntour", a jak wiadomo takie ankiety byłyby wielką pomyłką i nie wnosiły by nic, a raczej wprowadzały wiele niedopowiedzeń. Tak samo ankiety typu "Jak jeździsz: FR,DH,DIRT" Co by wnosiły?? Kompletnie NIC.
Tylko trzeba by było się zastanowić nad tym co schodek pisał, czyli nad wartością merytoryczną takich ankiet. Nacisnąć głupi przycisk jest łatwo, ale dać coś na poparcie swojego zdania jest już trudniej.
Tematy w których odp. brzmią tylko a/b 1/2 zdarzają się strasznie rzadko.
Mimo to uważam, że można by je wprowadzić na próbę, chociaż znając małoletnich użytkowników naszego forum zaraz zalałaby nas fala durnych ankiet typu "Full czy sztywniak", "Marzocchi, Manitou, RS, czy Suntour", a jak wiadomo takie ankiety byłyby wielką pomyłką i nie wnosiły by nic, a raczej wprowadzały wiele niedopowiedzeń. Tak samo ankiety typu "Jak jeździsz: FR,DH,DIRT" Co by wnosiły?? Kompletnie NIC.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
specjalized...rozwój forum to ludzie na nim :) a nie jakieś ankiety !!!
Osobiście myślę że sami piszący na forum powinni wiedziec jaka forma wypowiedzi jest rozsądna i mieści się w granicach dobrego smaku :)) Mimo że wielu ma dopiero po kilkanaście lat to chyba do rodziców nie sypią tekstami takimi jak na forum anonimowo !!!!!
kara to ostateczność i mamy co do tego pewne obawy :)) Lepiej edukować niż karać !!!
Pozdro i do zobaczenia w Wierchoooo :)
Osobiście myślę że sami piszący na forum powinni wiedziec jaka forma wypowiedzi jest rozsądna i mieści się w granicach dobrego smaku :)) Mimo że wielu ma dopiero po kilkanaście lat to chyba do rodziców nie sypią tekstami takimi jak na forum anonimowo !!!!!
kara to ostateczność i mamy co do tego pewne obawy :)) Lepiej edukować niż karać !!!
Pozdro i do zobaczenia w Wierchoooo :)