Hurtownie
Hurtownie
Jak to jest z hurtowniami, bo podobno wiele części dużo taniej można dostać||dużo|| czy tam moze se wejść kazdy i poprostu kupić(mam na myśli osobe nie prowadzącą działalności. Znacie jakieś hurtownie w Łodzi może?
fafelhymm... co do innych firm nie z branży wiem jedno jakiś typ na allegro sprzedawał meridy na rok 2006 po niższej cenie niż katalogowa a merida pilnuje swoich spraw i nie możesz sprzedać poniżej ceny ustalonej w katalogu on sprzedawał poniżej. nasz klient chciał kupić rower znalazł na allegro po niższej cenie i z pretensjami że znalazł ten sam rower po niższej cenie dzwonimy do meridy ze sprawa co się dzieje oni nam mówią że gość ma firme z czymś tam i rowery sprzedaje osobno oczywiście niezgodnie z umową no to mu blokade na wysyłke zrobili i po sprawie także moim zdaniem raczej się da
katalog to se miedzy dupe mozna wlozyc i te ceny... to raz
dwa hurtownie sa ale nie maja poprostu tych lepszych drozszych czesci bo im sie to nie oplaca maja tanie czesci rowerowe czasem lepszy sprzet shimano ale w pojedynczych ilosciach i sciagaja na zmowienie
w lodzi jest taka hurtownia - wlasnie wspomniany piast , oprocz sklepu , ale zeby cos tam kupic po cenie hurtowej trxeba miec sklep ROWEROWY a nie miesny albo dzialalnosc zwiazana z bikiem , np sponsor moze cos tam kupi , kurierzy maja po hurcie ja tak sobe zalatwialem du perele , przbeitki olbrzymiej nie ma ale drobiazgi detki chwyty itp mozna sobie kupic w sumie na rezczie sie duzo nie oszczesci a na allegro taniej bedzie czasem
dwa hurtownie sa ale nie maja poprostu tych lepszych drozszych czesci bo im sie to nie oplaca maja tanie czesci rowerowe czasem lepszy sprzet shimano ale w pojedynczych ilosciach i sciagaja na zmowienie
w lodzi jest taka hurtownia - wlasnie wspomniany piast , oprocz sklepu , ale zeby cos tam kupic po cenie hurtowej trxeba miec sklep ROWEROWY a nie miesny albo dzialalnosc zwiazana z bikiem , np sponsor moze cos tam kupi , kurierzy maja po hurcie ja tak sobe zalatwialem du perele , przbeitki olbrzymiej nie ma ale drobiazgi detki chwyty itp mozna sobie kupic w sumie na rezczie sie duzo nie oszczesci a na allegro taniej bedzie czasem
www.mm-foto.pl
nie kazda hurtownia tak robi nie te czasy wola sprzedac i kilka sztuk niz ma lezec wszystko zalezy od wspolracy danego sklepu itpSeraaX pisze:wiesz na czym polega sprzedaż hurtowa??:) kupujesz dużo - kupujesz taniej.
potrzebne Ci np 30 piast??;]
chyba ze dystrybutor np manitou samego to co innego
www.mm-foto.pl
fafel - gdyby tak było to nikt nie potrzebowałby sklepów detalicznych...
Aby kupic w hurtowni jakiś towar to po pierwsze - musisz podpisac umowę o współpracy z danym sprzedawcą.
Po drugie musisz miec zarejstrowaną działalnośc o profilu ...SKLEP ROWEROWY.
Aby kupic w hurtowni jakiś towar to po pierwsze - musisz podpisac umowę o współpracy z danym sprzedawcą.
Po drugie musisz miec zarejstrowaną działalnośc o profilu ...SKLEP ROWEROWY.
http://www.hadronsport.com
gg: 4446116 - pytaj o towar...
gg: 4446116 - pytaj o towar...
pozostaje przy tym co powiedziałem, nie musi to być konkretnie sklep rowerowy, może być sportowy, żeby mieć hurtowe ceny trzeba na początku kupić towar za sporą kwotę, puźniej można brać pojedyńcze egzemplaże, a cena jest mniejsza, przy czym jak wspominałem, u dystrybutora, nie w hurtowni
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297